Kesäkerhoissa ulkoillaan ja nautitaan kesästä!

Kesäkerhossa ollaan ulkona, liikutaan ja leikitään lastenohjaajien ohjauksessa. Lapset toimivat pienryhmissä yhdessä ohjaajien kanssa annettuja turvallisuusmääräyksiä noudattaen. HUOM! Veikkolan kesäkerhon ilmoittautuminen päättyy vasta 12.6. klo 8.00

Suomen hallituksen määräämiä kokoontumisrajoituksia lievennetään 1.6.2020 lähtien.  Kokoontumisissa tärkeää on turvallisuus. Noudatathan siis annettuja turvaetäisyyksiä ja hygieniasuosituksia. Sairaana ei saa osallistua toimintaan. Pandemiatilanteen takia seurakunnan toiminnassa voi olla ennakoimattomia muutoksia, joista tiedotetaan tarvittaessa kerhoihin ja retkille ilmoittautuneille mahdollisimman nopeasti.

Kesäkerhotoiminta on tarkoitettu 3–6 -vuotiaille lapsille. Kerhot kokoontuvat viitenä päivänä viikossa kahden viikon ajan 3 tuntia kerrallaan, klo 9-12. Toimimme pääsääntöisesti ulkona koko kerhoajan. Kerhon aikana on pieni hartaushetki ja aikaa omien eväiden syömiselle. Mukaan tarvitaan reilut eväät, vesipullo, päähine sekä vaihtovaatteet. Lapsen voi tuoda ja hakea joustavasti.

Hakuaika lasten kesäkerhoihin on 20.5. – 28.5.2020, paitsi Veikkolan kerholla 12.6. klo 8.  Ilmoittautua voi koko ajaksi tai valita vain toisen viikon. Kerhopaikasta ilmoitetaan kotiin sähköpostilla perjantaina 29.5.2020. Kesäkerhotoiminta on maksutonta.

Kerhot kokoontuvat:

Masalan kirkolla, Tinantie 4 (ilmoittautumislomake aukeaa uuteen ikkunaan)

• 1.6.-12.6.2020.

Papinniityssä, Grandalantie 2 E (ilmoittautumislomake aukeaa uuteen ikkunaan)

• 1.6.-12.6.2020.

Veikkolan seurakuntakodilla, Kisapolku 1 (ilmoittautumislomake aukeaa uuteen ikkunaan)

• 15.6.-26.6.2020.

Varhaiskasvatuksen tietosuojaseloste (aukeaa uuteen ikkunaan)

Kaksi lasta piirtää katuliiduilla pihalaattoihin.
Ulkopiirtelyä kesäkerhossa
Kaksi lasta leikkii ulkona autoleikkejä.
Autoleikkejä auringonpaisteessa