Kesäkerhoissa ulkoillaan ja nautitaan kesästä!

Kesäkerhossa ollaan ulkona, liikutaan ja leikitään lastenohjaajien ohjauksessa. Lapset toimivat pienryhmissä yhdessä ohjaajien kanssa annettuja turvallisuusmääräyksiä noudattaen.

Kesäkerhotoiminta on tarkoitettu 3–6 -vuotiaille lapsille. Kerhot kokoontuvat kahden viikon ajan 3 tuntia kerrallaan, klo 9-12. Toimimme pääsääntöisesti ulkona koko kerhoajan. Kerhon aikana on pieni hartaushetki ja aikaa omien eväiden syömiselle. Mukaan tarvitaan reilut eväät, vesipullo, päähine sekä vaihtovaatteet. Lapsen voi tuoda ja hakea joustavasti.

Kokoontumisissa tärkeää on turvallisuus. Sairaana ei saa osallistua toimintaan.  Ethän tule toimintaan, jos sinulla on tarttuvan taudin oireita. Huolehdithan käsihygieniasta.

Hakuaika lasten kesäkerhoihin on 4.4. – 2.5.2022

Kerhopaikasta ilmoitetaan kotiin sähköpostilla viikolla 19. Kesäkerhotoiminta on maksutonta.

Kerhot kokoontuvat:

Masalan kirkolla, Tinantie 4 (ilmoittautumislomake aukeaa uuteen ikkunaan)

• 13.6.-23.6.2022.

Papinniityssä, Grandalantie 2 E (ilmoittautumislomake aukeaa uuteen ikkunaan)

• 31.5.-10.6.2022.

Veikkolan seurakuntakodilla, Kisapolku 1 (ilmoittautumislomake aukeaa uuteen ikkunaan)

• 31.5.-10.6.2022.

Varhaiskasvatuksen tietosuojaselosteLinkki avautuu uudessa välilehdessä (aukeaa uuteen ikkunaan)

Kaksi lasta ulkona leikkimässä automatolla.