Kesäkerhoissa ulkoillaan ja nautitaan kesästä!

Kesäkerho on ulkoilua, liikkumista ja leikkimistä 3-7 -vuotiaille lapsille lastenohjaajien ohjauksessa. Kerhon aikana on pieni hartaushetki ja aikaa omien eväiden syömiselle. Kesäkerhoon on mahdollista tulla ja lähteä joustavasti. Hakemuksessa valitaan ne kerhokerrat, joihin lapsi osallistuu.

Kesäkerhojen hakuaika on 23.3. - 23.4.2020. Kesäkerhopaikasta ilmoitetaan kotiin sähköpostilla viikolla 18. Hakuajan jälkeen on mahdollista hakea niille kerhokerroille, joissa on tilaa. Kerhopaikasta ilmoitetaan tällöin erikseen. Kesäkerhotoiminta on maksutonta varhaiskasvatuspalvelua.

Kerhot kokoontuvat 1. -17.6.2020 välisenä aikana neljä kertaa viikossa klo 9-13. Hakulomake aukeaa klikkaamalla halutun kerhotilan nimeä alla.

Veikkolan seurakuntakodilla

• maanantaisin, tiistaisin, torstaisin ja perjantaisin

• 1.6.-16.6.

Masalan kirkolla, Tinantie 1

• tiistaisin, keskiviikkoisin, torstaisin ja perjantaisin

• 2.6.-17.6.

Ellenin kerhotila

Kauppakeskus Kirsikassa, Saloviuksentie 3

• maanantaisin, tiistaisin, torstaisin ja perjantaisin

• 1.6.-16.6.

Seurakuntien toiminnassa on muutoksia koronavirusepidemian aikana. Uusimmat tiedot voit lukea koronainfo-sivulta tästä linkistä.

Varhaiskasvatuksen tietosuojaseloste

Piirtelyä kesäkerhossa