Purjehdusrippikoulu 28.6.-6.7.2022

Purjehdusripari toteutetaan Nauvossa, mistä lähdemme purjehtimaan saaristomerelle. Purjehdusjakson aikana yövymme teltoissa.

Konfirmaatiojuhlamme on su 10.7. klo 10 Kirkkonummen kirkossa. (Konfirmaatioharjoitus ja valokuvaus to 7.7. klo 16-18). Rippikouluun kuuluu myös ennakkotapaamisia, joista seuraavaksi.

1. Ensimmäisen kerran oli ajatus kokoontua riparistarttitapahtumaan Kirkkonummen kirkkoon la 29.1. klo 16-17. Nyt näyttää siltä, että kokoontuminen toteutuu etänä google classroomin kautta. Saat tunnukset ja ohjeet samalla viikolla. Tapaamisessa saat paljon tietoa rippikoulusta ja tulevasta.

1. Toisen kerran tapaamme la 26.3. klo 10-13, diakonia-ja lähetyspäivässä Masalan kirkolla. Tapaamisessa välipala.

1. Sunnuntaina 3.4. kutsumme sinut ja huoltajasi perhepäivään Veikkolan seurakuntakodille. Messu alkaa klo 12, tapaaminen päättyy n. klo 15.00. Toivomme, että ainakin yksi huoltajista pääsee osallistumaan tapaamiseen. Perhepäivässä keskustelemme mm. leiriin ja konfirmaatiojuhlaan liittyvistä asioista kaikki yhdessä, sekä nuoret ja aikuiset erikseen.

1.  Gospelkonsertti, missä esiintyy Pekka Laukkarinen trio, perjantaina 29.4. klo 17.30. Kirkkonummen kirkossa.

1. Harjoituspurjehdus järjestetään toukokuun lopussa jonakin lauantai- tai sunnuntaipäivänä.

Jos joudut olemaan poissa yhteisistä tapaamisista, otathan yhteyttä meihin etukäteen ja sovitaan korvaavista tehtävistä.

Ohjaajina rippikoulussasi toimivat nuorisotyönohjaaja Hugo Lehkonen ja pastori Johanna Siltala. Ryhmänohjaajina toimivat isoset. Odotamme innolla, että pääsemme tutustumaan sinuun! Mikäli sinulla tai huoltajillasi on jotain kysyttävää rippikouluun liittyen, voit soittaa tai lähettää sähköpostia.

Kaikki rippikouluinfot lähetetään sähköpostitse nuorelle ja huoltajalle. Lisäksi löydät leiriin liittyvät tärkeät tiedot sekä yleistietoa rippikoulusta seurakuntamme nettisivuilta kohdasta ”Rippikoulu 2022”.

Mikäli perheen taloudellisen tilanteen vuoksi rippikoulumaksusta olisi tarve keskustella, niin ole yhteydessä johtavaan diakoniatyöntekijään Mika Siltalaan (mika.siltala@evl.fi). Tietoa maksujärjestelystä ja täytettävä maksujärjestelyanomus löytyvät yllä mainitulta rippikoulusivulta. Huomioithan, että maksujärjestelyanomus tulee toimittaa Mika Siltalalle viimeistään huhtikuun loppuun mennessä.

Mikäli sinulla on jotain kysyttävää rippikouluun liittyen, voit olla meihin yhteydessä. Nähdään tammikuun ensimmäisessä tapaamisessa!

Siunausta uuteen vuoteen!

Nähdään pian,