Päiväripari 1

Olet mukana päivärippikoulussa 5.-12.6.2019, jonka konfirmaatio on 16.6. klo 14. Rippikouluun kuuluvat myös seuraavat ennakkotapaamiset:

1) Ensimmäiseksi kokoonnumme la 26.1. klo 15.45 Toritie 3, josta siirrymme Kirkkonummen kirkkoon yhteiseen aloitustapahtumaan. Tapaaminen päättyy klo 19

Saat tapahtumassa paljon infoa tulevasta.

2) Seuraavaksi tapaamme sunnuntaina 10.2. klo 9.45 Kirkkonummen kirkossa, jossa osallistumme messuun. Messun jälkeen jatkamme Toritie 3:ssa, jolloin ohjelmassa on   tutustumista, rentoa yhdessäoloa ja yhteistä työskentelyä. Syömme tapaamisessa myös reilun välipalan. Tapaaminen päättyy klo 15.

3) Kutsumme sinut yhdessä vanhempasi kanssa tapaamiseen sunnuntaina 31.3. klo 14–18 Masalan kirkolla, Tinantie 4. Tällöin keskustelemme tärkeistä rippikouluun ja leirijaksoon liittyvistä asioista, joten ainakin toisen huoltajan tulisi olla paikalla. Riparilaisten ohjelmaan kuuluu messu klo 17–18, ja myös huoltajat ovat lämpimästi tervetulleita osallistumaan messuun.

4) Ennen päivärippikoulun aloittamista tapaamme vielä tiistaina 4.6. klo 10–15 keskustan seurakuntatalolla, Seurakunnantie 1. Tarjoamme päivän aikana lounaan.

Konfirmaatioharjoitukset ja valokuvaus ovat pe 14.6. klo 14–16 Kirkkonummen keskusta kirkossa.

Lisäksi kaikkien vuoden 2019 rippikoululaisten huoltajat ovat tervetulleita 10.4. klo 18  vanhemmuuteen ja kasvatukseen liittyvään keskusteluiltaan, Kauppakeskus Kirsikan kauppakäytävään (entinen Postin tila), Saloviuksentie 3.

Ohjaajina rippikoulussasi toimivat pastori Anna-Maija Kuutti-Manninen ja katsomuskasvatuksen mentori (ev.lut.) Nina Raninen. Ryhmänohjaajina toimivat isoset. Meihin kaikkiin tutustut ennen pitkää! Mikäli sinulla on jotain kysyttävää rippikouluun liittyen, soita tai lähetä sähköpostia (yhteystiedot alla).

Liitteenä saat myös turvatietolomakkeen, jonka pyydämme sinua tuomaan 31.3. tapaamiseen täytettynä ja huoltajan allekirjoittamana. Voit lähettää lomakkeen myös skannattuna sähköpostitse ennen tapaamista.

Nähdään piakkoin,

t: Anna-Maija ja Nina

Anna-Maija.Kuutti-Manninen@evl.fi, 050 3569041, Nina.Raninen@evl.fi 040 739 6155.

p.s. Jos haluat täydentää ilmoittautumisen yhteydessä antamasi ruoka-aineallergiatiedot jo ennakkotapaamisia varten, lähetäthän tiedot sähköpostitse mahdollisimman pian. Kiitos!