Kalliopirtti 1, Kärkölä

TERVEHDYS!

Tässä kirjeessä on tärkeää tietoa rippikoulustasi, lue se siis tarkkaan!

Olet mukana Kalliopirtti 1 20.7.-26.7.  –rippikouluryhmässä, jonka konfirmaatio on 29.7. klo 14.00. Rippikouluun kuuluu muutama ennakkotapaaminen, joista seuraavaksi.

1) Ensimmäiseksi kokoonnumme yhteiseen aloitustapahtumaan la 27.1. klo 17-19 Kirkkonummen kirkkoon. Saat tapahtumassa mm. paljon infoa tulevasta. Olethan ajoissa paikalla, viim. klo 16.45!

2) Seuraavaksi tapaamme Palmusunnuntaina 25.3.  Aloitamme messussa Kirkkonummen kirkossa klo 10 (tule paikalle klo 9.45). Siitä jatkamme kirkkokahvien kautta Lyanille, Pappilanmäki 5. Ohjelmassa on tutustumista, rentoa yhdessäoloa ja yhteistä tekemistä. Syömme tapaamisessa myös reilun välipalanJ.

3) Kutsumme sinut yhdessä huoltajiesi kanssa mukaan perhepäivään Veikkolan seurakuntakodille, Kisapolku 1, su 22.4. klo 15.30. Osallistumme myös klo 18 alkavaan messuun.

4) Ennen leirille lähtöä tapaamme vielä ke 18.7. klo 10-16.00 Lyanilla.

Ohjaajina rippikoulussasi toimivat pastori Tuula Peura ja erityisnuorisotyönohjaaja Mio Kivelä sekä kausityöntekijä Jesse Grönlund. Ryhmänohjaajina toimivat isoset. Meihin kaikkiin tutustut ennen pitkää! Mikäli sinulla on jotain kysyttävää rippikouluun liittyen, voit soittaa tai lähettää sähköpostia.

Nähdään piakkoin,

t: Tuula, Mio ja Jesse

p.s. Ilmoita yllä olevaan sähköpostiosoitteeseen vielä mahdolliset ruoka-aineallergiasi. Kiitos!