Tilaa virkatodistus

Sähköisellä lomakkeella voit tilata virkatodistuksen Kirkkonummen suomalaisen seurakunnan kirkkoherranvirastosta suoraan kotiisi.

Jos olet yksityishenkilö ja tarvitset virkatodistuksen Kirkkonummen suomalaisesta seurakunnasta voit tilata sen tästä linkistä: Tilaa virkatodistus.

Jos edustat yritystä ja tarvitset virkatodistuksen Kirkkonummen suomalaisesta seurakunnasta voit tilata sen tästä linkistä: Tilaa virkatodistus (yritykset)

HUOM! Kyrkslätts svenska församlingin virkatodistustilaukset katso Kyrkslätts svenska församling / Information, kansli / Ämbetsbevis och släktutredningar tai kopio linkki;  https://www.kyrkslattsforsamlingar.fi/information-kansli/ambetsbevis-och-slaktutredningar

Virkatodistusten maksuihin tullut muutoksia 01.01.2020 alkaen. Lisää tietoa maksuista saat täältä.

Jos tarvitset apua virkatodistusasioissa, ota yhteys kirkkoherranvirastoon, (puh. 09 6182 4001) tai kirkkoherranvirasto.kirkkonummi (at) evl.fi

Kyrkslätts svenska församling, Camilla Sjöström, 040 350 8213 (ma-ke) tai Jan-Erik Strömberg 0400 828 547 (to-pe) tai kyrkslatts.svenska.forsamling (at) evl.fi

Ota yhteyttä

toimistonhoitaja, kirkkoherranvirasto, (Virasto auki ma-to klo 9-15, pe suljettu)