Ilta tuleville hääpareille

”Ilta tuleville hääpareille” –tapahtuma ti 2.4.24 klo 17–18 Haapajärven kirkossa (Puukirkontie 20, 02880 Kirkkonummi).

Luvassa kanttorin maistiaisia häämusiikista, papin neuvoja kirkkohäiden järjestämiseen sekä perheneuvojan vinkkejä, kuinka naimisiin menevät parit voivat hoitaa parisuhdettaan. Tilaisuuden jälkeen on mahdollista keskustella esimerkiksi häihin liittyvistä käytänteistä ja hääpäivän musiikkivalinnoista sekä tutustua kirkkotilaan. Tilaisuuden järjestää Kirkkonummen suomalainen seurakunta.

Tapahtumaan on kutsuttu sähköpostitse hääpareja, joilla on kirkollinen avioliittoon vihkiminen tai avioliiton kirkollinen siunaaminen vuoden 2024 aikana. Tilaisuuteen ovat tervetulleita myös muut häitään suunnittelevat parit tai esimerkiksi Haapajärven kirkkoa vihkikirkokseen harkitsevat parit.

Tilaisuuteen osallistuminen ei edellytä ennakkoilmoittautumista ja olette tervetulleita tilaisuuteen yksin, kaksin tai vaikka kaason ja bestmanin kanssa!

Iloista hääpäivän odotusta hääpareille toivottavat:

Emilia Röytiö, Johanna Salmela ja Pirjo Kettu

Lisätietoja tapahtumasta: emilia.roytio(at)evl.fi

Kuvassa morsiuskimppu ja hääparin kädet.