Sateenkaaritoiminta Kirkkonummen suomalaisessa seurakunnassa

Jokaisen ihmisen tulee tuntea olonsa tervetulleeksi riippumatta seksuaalisesta suuntautuneisuudesta tai sukupuoli-identiteetistä.

Kirkkonummen suomalaisen seurakunnan toiminta on avointa kaikille. Seksuaali- ja sukupuolivähemmistöihin kuuluvat ihmiset ovat tervetulleita osallistumaan ja toimimaan seurakunnissa yhdenvertaisesti kaikkien muiden kanssa. Järjestämme myös erityisesti sateenkaariväelle suunnattua toimintaa.

Meillä on seurakuntalaisina ja työntekijöinä ihmisiä, joille sateenkaariasiat ovat omakohtaisia tai muuten tärkeitä. Seurakunta haluaa toiminnassaan edelleen vahvistaa ja edistää sateenkaariväen yhdenvertaisuutta.

Sateenkaarevat nuortenillat

Sateenkaareva nuortenilta on erityisesti sinulle, sukupuoli- ja/tai seksuaalivähemmistöön kuuluva tai sukupuoltaan ja/tai seksuaalista suuntautumistaan pohtiva nuori. Ystäväsi ovat myös lämpimästi tervetulleita mukaan! Illat toteutetaan kaksikielisinä yhdessä Kyrkslätt svenska församlingin kanssa.

Kaudella 2021-2022 kokoonnumme Kirkkonummen keskustassa Papinniityn kerhotilassa noin kerran kuussa.

Monivärisellä pohjalla kyyhkysen ääriviivat

Sateenkaariryhmä Malkus

Sateenkaariryhmä Malkus aloitti toimintansa elokuussa Siuntion seurakuntien ja Lohjan seurakunnan yhteistyönä syksyllä 2021. Kirkkonummi liittyy mukaan keväällä 2022.

Ryhmä on kaksikielinen ja kokoontuu kerran kuukaudessa vuoroin Lohjalla ja vuoroin Siuntiossa sekä Kirkkonummella. Luomme ryhmässä yhdessä turvallisen ympäristön keskustella, pohtia ja kahvitella. Kunnioitamme jokaisen oikeutta itsemäärittelyyn tai -määrittelemättömyyteen ja huomioimme maailmankatsomusten ja hengellisyyden moninaisuuden.

Portaille heijastuu sateenkaaren värit.

Viestintäpalvelut

Perheet Verkostot Nuoret