Tervetuloa Räfsö 6 -rippikouluun! (päivitetty 1.6.2020)

Rippikoulu on kokonaisuus, johon sisältyy tapaamisia ennen leirijaksoa, Kohti leiriä -päivä sekä leirijakso. Kaikki tapaamiset ovat osa rippikoulun opetusta ja läsnäolo tapaamisissa on tärkeää. Mikäli et pääse mukaan johonkin tapaamiseen, ole etukäteen yhteydessä oman ryhmäsi ohjaajaan. Ohjaaja sopii kanssasi poissaolon korvaamisesta.

1. tapaaminen: la 25.1.2020 klo 17-19 Kirkkonummen Pyhän Mikaelin kirkko, Tallinmäki 1, 02400 Kirkkonummi. Tämä on kaikkien ripariryhmien yhteistapaaminen. Tuo tähän tapaamiseen täytetty ja allekirjoitettu turvatietolomake, jonka sait postitse kotiisi. Tule kirkkoon klo 16.45!

2. tapaaminen pe 6.3. 2020 klo 18-21 Masalan kirkolla, Tinantie 4. Saamme tutustua toisiimme, aloitella rippikoulua sekä osallistua nuorten iltamessuun klo 20-21. Huoltajat ovat myös lämpimästi tervetulleita messuun.

Koronapandemian aiheuttaman poikkeustilan vuoksi kevään muut rippikoulutapaamiset jouduttiin siirtämään.

Ryhmän etätapaamiset ovat su 24.5. klo 16-18 ja ti 2.6. klo 13-15.

Räfsö 6 rippikoulun muuttunut toteutus vuonna 2020

Ennen leiriä olevat lähitapaamiset: Kohti leiriä päivä su 20.9. klo 12-17, Ellenissä (Kauppakeskus Kirsikka, Kirkkonummi). Huoltajat kutsutaan paikalle klo 16, toivomme jokaisesta perheestä ainakin yhden huoltajan osallistuvan.

Leirijakso: Räfsö 6, 25.-27.9. Räfsön päätalossa, Leirikeskus Räfsö, Räfsön saarella. Saat leirikirjeen lähempänä leirijaksoa postitse/sähköpostitse.

Konfirmaatioharjoitukset ja valokuvaus: To 1.10. klo 18-20 Kirkkonummen Pyhän Mikaelin kirkko, Tallinmäki 1, 02400 Kirkkonummi.

Konfirmaatiojuhla: la 3.10. klo 13 Kirkkonummen Pyhän Mikaelin kirkko, Tallinmäki 1, 02400 Kirkkonummi.

Ohjaajina rippikoulussasi toimivat Kati Tuomainen, Tarja Kivikkola, Katja Aalto ja Johanna Fleming. Kanttorina ryhmässämme on Ilona Nyman. Ryhmänohjaajina toimivat isoset. Heihin tutustut yhteisissä tapaamisissamme.

Mikäli perheen taloudellisen tilanteen vuoksi rippikoulumaksusta olisi tarve keskustella, niin ole yhteydessä oman rippikouluryhmäsi ohjaajaan.

Mikäli sinulla on jotain kysyttävää rippikouluun liittyen, voit soittaa tai lähettää sähköpostia.

Rippikouluterveisin Kati, Tarja, Katja ja Johanna