Tervetuloa Räfsö 4 Riparille!

Tapasimme ensimmäisen kerran kaikkien muiden tämän vuoden ripariryhmien kanssa 25.1. Kirkkonummen kirkossa. Tässä alla on tietoa kaikista tulevista tapaamisista ja tapahtumista:

Sunnuntaina 8.3. tapaamme Veikkolan seurakuntakodilla (Kisapolku 1) klo 11.45-16.  Aloitamme osallistumalla messuun klo 12, sen jälkeen päivän ohjelmassa on tutustumista ja työskentelyjä. Syömme päivän aikana runsaan välipalan.

Seuraavaksi tapaamme sunnuntaina 17.5. klo 14.00-18, jolloin ripariryhmällämme on perhepäivä. Kutsumme sinut yhdessä huoltajiesi kanssa tapaamiseen Masalan kirkkoon (Tinantie 4).  Tällöin keskustelemme tärkeistä rippikouluun ja leirijaksoon liittyvistä asioista, joten ainakin yhden huoltajan olisi hyvä olla paikalla. Tarjoamme iltapäivän aikana välipalan. Riparilaisten ohjelmaan kuuluu messu klo 17–18, ja myös huoltajat ovat lämpimästi tervetulleita osallistumaan messuun.

Leirille lähtö on jo lähellä, kun tapaamme ´sunnuntaina 5.7. klo 11-16 Kohti leiriä -päivässä Masalan kirkolla (Tinantie 4). Ohjelmassa on opiskelua ja rentoa yhdessä oloa. Tapaamisen aikana tarjotaan lounas.

Leirijaksomme on 6.-12.7. Räfsön leirisaaren päätalossa. Saat leirikirjeen lähempänä leirijaksoa.

Leirin jälkeen tapaamme seuraavaksi konfirmaatioharjoituksissa ja valokuvauksessa Kirkkonummen kirkossa perjantaina 17.7. klo 14-16.30.

Riparimme huipentyy konfirmaatiojuhlaan sunnuntaina 19.7. klo 10 Kirkkonummen kirkossa.

Rippikoulu on kokonaisuus, joka sisältää leirijakson lisäksi nämä ennakkotapaamiset sekä seurakuntaan tutustumiskäynnit. Kaikki tapaamiset ovat osa rippikoulun opetusta ja läsnäolo tapaamisissa on tärkeää. Mikäli et pääse mukaan johonkin tapaamiseen, ole etukäteen yhteydessä oman ryhmäsi ohjaajaan. Ohjaaja sopii kanssasi poissaolon korvaamisesta.

Riparisi ohjaajina ovat pastori Anna-Maija Kuutti-Manninen, nuorisotyönohjaaja Heidi Namuhuya sekä kausityöntekijä Satu Nissilä. Kanttorina ryhmässämme on Ilona Nyman.  Ryhmänohjaajina toimivat isoset. Heihin tutustut tapaamisissa kevään aikana.

Mikäli perheen taloudellisen tilanteen vuoksi rippikoulumaksusta olisi tarve keskustella, niin ole yhteydessä oman rippikouluryhmäsi ohjaajaan. Tietoa maksujärjestelystä ja täytettävä maksujärjestelyanomus löytyvät seurakunnan nettisivuilta rippikoulusivulta. Huomioithan, että maksujärjestelyanomus tulee toimittaa rippikouluryhmän ohjaajalle viimeistään huhtikuun loppuun mennessä.

Mikäli sinulla on jotain kysyttävää rippikouluun liittyen, soita meille tai lähetä sähköpostia.

Rippikouluterveisin

Anna-Maija, Heidi ja Satu