Tervetuloa Räfsö 1 Riparille!

Tapasimme ensimmäisen kerran kaikkien muiden tämän vuoden ripariryhmien kanssa 25.1. Kirkkonummen kirkossa.

Ensimmäinen meidän ryhmämme oma tapaaminen on jo sunnuntaina 2.2.! Tässä alla on tietoa kaikista tulevista tapaamisista ja tapahtumista:

Sunnuntaina 2.2. tapaamme Masalan kirkolla (Tinantie 4) klo 14-18.15. Päivän ohjelmassa on tutustumista, työskentelyjä ja lopuksi osallistumme yhdessä messuun klo 17-18.15. Masalan kirkolla on samana päivänä kirkon 20-vuotissynttärijuhla, ja osallistumme osin myös tähän. Osana kirkon juhlapäivää saamme lämpimän aterian ja kakkukahvit.

Seuraavaksi tapaamme sunnuntaina 22.3. klo 9.45-14, jolloin ripariryhmällämme on myös perhepäivä. Osallistumme ripariryhmänä messuun klo 10-11 Kirkkonummen keskustan kirkossa. Myös huoltajat ovat lämpimästi tervetulleita messuun! Messun jälkeen siirrymme seurakunnan kokoontumistila Elleniin (Kirsikan kauppakeskus, entinen Postin tila) jatkamaan perhepäivää. Keskustelemme tärkeistä rippikouluun ja leirijaksoon liittyvistä asioista, joten ainakin yhden huoltajan olisi hyvä olla paikalla. Tarjoamme päivän aikana runsaan välipalan.

Leirille lähtö on jo lähellä, kun tapaamme tiistaina 2.6. klo 10-15 Kohti leiriä -päivässä Masalan kirkolla (Tinantie 4). Ohjelmassa on opiskelua ja rentoa yhdessä oloa. Tapaamisen aikana tarjotaan lounas.

Leirijaksomme on 3.-9.6. Räfsön leirisaaren päätalossa. Saat leirikirjeen lähempänä leirijaksoa.

Leirin jälkeen tapaamme seuraavaksi konfirmaatioharjoituksissa ja valokuvauksessa Kirkkonummen kirkossa perjantaina 12.6. klo 14-16.30.

Riparimme huipentuu konfirmaatiojuhlaan lauantaina 13.6. klo 12 Kirkkonummen kirkossa.

Rippikoulu on kokonaisuus, joka sisältää leirijakson lisäksi nämä ennakkotapaamiset sekä seurakuntaan tutustumiskäynnit. Kaikki tapaamiset ovat osa rippikoulun opetusta ja läsnäolo tapaamisissa on tärkeää. Mikäli et pääse mukaan johonkin tapaamiseen, ole etukäteen yhteydessä oman ryhmäsi ohjaajaan. Ohjaaja sopii kanssasi poissaolon korvaamisesta.

Riparisi ohjaajina ovat pastori Anna-Maija Kuutti-Manninen, erityisnuorisotyöntekijä Mio Kivelä sekä kausityöntekijä Satu Nissilä. Ryhmänohjaajina toimivat isoset. Heihin tutustut tapaamisissa kevään aikana.

Mikäli perheen taloudellisen tilanteen vuoksi rippikoulumaksusta olisi tarve keskustella, niin ole yhteydessä  rippikouluryhmäsi ohjaajaan. Tietoa maksujärjestelystä ja täytettävä maksujärjestelyanomus löytyvät seurakunnan nettisivuilta rippikoulusivulta. Huomioithan, että maksujärjestelyanomus tulee toimittaa rippikouluryhmän ohjaajalle viimeistään huhtikuun loppuun mennessä.

Mikäli sinulla on jotain kysyttävää rippikouluun liittyen, soita meille tai lähetä sähköpostia.

Rippikouluterveisin

Anna-Maija, Mio ja Satu