Tervetuloa Räfsö 1 Riparille!

Tapasimme ensimmäisen kerran kaikkien muiden tämän vuoden ripariryhmien kanssa 25.1. Kirkkonummen kirkossa. Lisäksi meillä oli ensimmäinen oman ryhmämme tapaaminen sunnuntaina 2.2. Masalan kirkolla, jolloin osallistuimme kirkon 20-vuotissynttärijuhlaan.

Koronapandemian aiheuttaman poikkeustilan vuoksi jouduimme siirtämään loput kevään rippikoulutapaamiset. Ryhmämme uudet etätapaamiset ovat su 24.5. klo 12-14 ja su 31.5. klo 12-14.

Räfsö 1 rippikoulun muuttuneet lähitapaamiset vuonna 2020 toteutetaan seuraavasti:

Tiistaina 1.9. klo 17-19.30 Masalan kirkolla, Tinantie 4. Tähän tapaamiseen ovat myös huoltajat lämpimästi tervetulleita

Torstaina 3.9. klo 17-19.30 seurakunnan kerhotilassa Ellenissä, kauppakeskus Kirsikassa.

Leirijaksomme on 4.-6.9.Räfsön leirisaaren päätalossa. Saat leirikirjeen lähempänä leirijaksoa.

Konfirmaatioharjoitus ja valokuvaus on torstaina 10.9. klo 17-19 Kirkkonummen kirkossa.

Riparimme konfirmaatiojuhla on lauantaina 12.9. klo 12 Kirkkonummen kirkossa.

Rippikoulu on kokonaisuus, joka sisältää leirijakson lisäksi etätapaamiset, muut ennakkotapaamiset sekä etätehtävät. Kaikki tapaamiset ja tehtävät ovat osa rippikoulun opetusta ja läsnäolo tapaamisissa on tärkeää. Mikäli et pääse mukaan johonkin tapaamiseen, ole etukäteen yhteydessä oman ryhmäsi ohjaajaan. Ohjaaja sopii kanssasi poissaolon korvaamisesta.

Riparisi ohjaajina ovat pastori Anna-Maija Kuutti-Manninen, erityisnuorisotyöntekijä Mio Kivelä sekä kausityöntekijä Satu Nissilä. Ryhmänohjaajina toimivat isoset.

Mikäli perheen taloudellisen tilanteen vuoksi rippikoulumaksusta olisi tarve keskustella, niin ole yhteydessä  rippikouluryhmäsi ohjaajaan. Tietoa maksujärjestelystä ja täytettävä maksujärjestelyanomus löytyvät seurakunnan nettisivuilta rippikoulusivulta.

Mikäli sinulla on jotain kysyttävää rippikouluun liittyen, soita meille tai lähetä sähköpostia.

Rippikouluterveisin

Anna-Maija, Mio ja Satu