Kesän päiväripari 4.6.2020-11.6.2020, Masala. Kohti leiriä päivä ke 3.6.2020. Konfirmaatio su 14.6.2020 klo 14.

Tosi kiva, että olet mukana kesän päivärippikoulussa!

Tässä on tärkeää tietoa rippikoulustasi, lue tarkkaan ja näytä myös huoltajallesi! Olet saanut samat tiedot myös sähköpostikirjeenä. Kirjeen mukana sait turvatieto-lomakkeen, joka sinun tulee palauttaa täytettynä ensimmäiseen tapaamiseen 25.1.2020.

Rippikoulu on kokonaisuus, johon sisältyy tapaamisia myös ennen varsinaista rippikoulujaksoa 3.-11.6. Kaikki tapaamiset ovat osa rippikoulun opetusta ja läsnäolo tapaamisissa on tärkeää. Mikäli et sairastumisen tai muun erityisen painavan syyn takia pääse mukaan johonkin tapaamiseen, ole etukäteen yhteydessä oman ryhmäsi ohjaajaan. Ohjaaja sopii kanssasi poissaolon korvaamisesta.

1. tapaaminen: 25.1. klo 15.30-19 Kirkkonummen Seurakuntatalolla musiikkisalissa, josta siirrymme kirkkoon riparien yhteiseen aloitustapahtumaan.
  2. tapaaminen: 8.3. klo 14-18.30 Masalan kirkolla. Työskentelemme yhdessä rippikouluun liittyvien asioiden parissa ja osallistumme Masalan messuun.
  3. tapaaminen: Perhepäivä 5.4. klo 9.45-14. Kutsumme sinut yhdessä vanhempiesi/huoltajasi kanssa Kirkkonummen kirkkoon. Messun jälkeen siirrymme Ellen-olohuonetilaan kauppakeskus Kirsikkaan. Tässä tapaamisessa myös huoltajasi saa tärkeää tietoa rippikoulusta.
  4. Varsinainen rippikoulujakso on 3.-11.6. pääsääntöisesti Masalan kirkolla klo 10-16. Näiden päivien ohjelmasta saat tarkempaa tietoa kevään aikana tapaamisissa ja sähköpostitse.
  5. Konfirmaatiojuhlaa vietämme 14.6. klo 14 Kirkkonummen kirkossa. Harjoittelemme juhlaan liittyviä asioita rippikoulujakson aikana. Valokuvaus järjestetään rippikoulun loppupuolella.
  6. Näiden tapaamisten lisäksi käyt itsenäisesti yhden kerran messussa ennen kesäkuun alkua. Saat tästä tarkempia ohjeita tapaamisissamme.

Ohjaajina rippikoulussasi toimivat pastori Nina Stjernvall-Kiviniemi, lastenohjaaja Milla Seire ja rippikouluohjaaja Johanna Fleming. Kanttorina ryhmässämme on Tarja Viitanen. Ryhmänohjaajina toimivat isoset. Tutustut meihin tapaamisissa kevään aikana.

Kaikki rippikouluinfot lähetetään sähköpostitse. Lisäksi löydät leiriin liittyvät asiakirjat (infot, turvallisuusasiakirjat jne.) sekä yleistietoa rippikoulusta seurakuntamme nettisivuilta.

Mikäli perheen taloudellisen tilanteen vuoksi rippikoulumaksusta olisi tarve keskustella, ole yhteydessä oman rippikouluryhmäsi ohjaajaan. Tietoa maksujärjestelystä ja täytettävä maksujärjestelyanomus löytyvät yllä mainitulta rippikoulusivulta. Huomioithan, että maksujärjestelyanomus tulee toimittaa rippikouluryhmän ohjaajalle viimeistään huhtikuun loppuun mennessä.

Ota rohkeasti yhteyttä, jos jokin asia askarruttaa!

Rippikouluterveisin

Nina, Milla ja Johanna

Tästä linkistä pääset vastaamaan Minä rippikoululainen -kyselyyn

Perheet keskusta, Masala ja Veikkola Verkostot