Räfsö leirikylä 1, 17.-23.6.

Hei rippikoululainen!

Tervetuloa mukaan yhteiselle rippikoulumatkalle! Kiva kun olet mukana. Tässä kirjeessä on tärkeää tietoa rippikoulustasi, lue kirje siis tarkkaan.
Sinun rippikouluryhmäsi on Leirikylä 1. Rippikoulu on kokonaisuus, johon sisältyy tapaamisia ennen leirijaksoa, Kohti leiriä -päivä sekä leirijakso.

Kaikki tapaamiset ovat osa rippikoulun opetusta ja läsnäolo tapaamisissa on tärkeää. Mikäli et pääse mukaan johonkin tapaamiseen, ole etukäteen yhteydessä oman ryhmäsi ohjaajaan. Ohjaaja sopii kanssasi poissaolon korvaamisesta.

Huom! Koronatilanteesta riippuen tapaamiset voivat olla etäyhteyksin Classroomin kautta. Saat tästä tarkemmat ohjeet, jos näin joudutaan toimimaan.

1.    Rippikoulun aloitustapaaminen la 29.1.2022 klo 16–17 Classroomin kautta. Lisätiedot tapaamiseen saat erikseen. Tapaat ripariryhmäsi ensimmäistä kertaa. Saat infoa tulevasta ja tietoa riparipassista, johon keräät merkintöjä kevään aikana.
2.    Diakonia- ja lähetystyöpäivä su 13.3. klo 10–13 Masalan kirkolla (Tinantie 4). Päivän aikana on tarjolla välipala.
3.    Perhepäivä su 3.4. klo 14–18 Masalan kirkolla (Tinantie 4). Tapaamisessa keskustelemme tärkeistä rippikouluun ja leirijaksoon liittyvistä asioista, joten ainakin toisen huoltajan olisi hyvä olla paikalla. Tapaaminen päättyy yhteiseen messuun, joka alkaa klo 17. Nuorilla tämä on osa riparityöskentelyä ja huoltajat ovat lämpimästi tervetulleita mukaan.
4.    Gospelkonsertti pe 29.4. klo 17.30–18.30 Kirkkonummen kirkossa (Tallinmäki 1).
5.    Kohti leiriä – päivä, ke 15.6. klo 10–16 Veikkolan seurakuntakodilla (Kisapolku 1). Luvassa on toisiimme tutustumista, oppimista ja rentoa yhdessä oloa. Päivän aikana tarjotaan lounas.
6.    Leirijakso: 17.6–23.6. Räfsön saaressa. Saat leirikirjeen lähempänä leirijaksoa.
7.    Konfirmaatioharjoitus ja valokuvaus: pe 1.7. klo 17–19.30  Kirkkonummen kirkossa.
8.    Konfirmaatiojuhla: su 3.7. klo 13 Kirkkonummen kirkossa. Nuoret saapuvat kirkkoon viimeistään klo 12.30. Konfirmaatio ja rippikoulutodistusten jako kirkolla päättyy klo 14.30 mennessä.

Ohjaajina rippikoulussasi toimivat pastori Anna-Maija Kuutti-Manninen, nuorisotyönohjaaja Tarja Kivikkola, rippikouluohjaaja Teija Salovaara-Korhonen ja rippikouluohjaaja Lauri Nygren. Ryhmänohjaajina toimivat isoset. Heihin tutustut tapaamisissa kevään aikana.
Kaikki rippikouluinfot lähetetään sähköpostitse nuorelle ja huoltajalle. Lisäksi löydät leiriin liittyvät tärkeät tiedot sekä yleistietoa rippikoulusta seurakuntamme verkkosivuilta kohdasta ”Rippikoulu 2022” ja sivun ”Leirikylä 1” -kohdalta.

Mikäli perheen taloudellisen tilanteen vuoksi rippikoulumaksusta olisi tarve keskustella, niin ole yhteydessä johtavaan diakoniatyöntekijään Mika Siltalaan (mika.siltala@evl.fi). Tietoa maksujärjestelystä ja täytettävä maksujärjestelyanomus löytyvät yllä mainitulta rippikoulusivulta. Huomioithan, että maksujärjestelyanomus tulee toimittaa Mika Siltalalle viimeistään huhtikuun loppuun mennessä.

Mikäli sinulla on jotain kysyttävää rippikouluun liittyen, voit olla meihin yhteydessä. Nähdään tammikuun ensimmäisessä tapaamisessa!

Rippikouluterveisin
Anna-Maija, anna-maija.kuutti-manninen@evl.fi, 050 356 9041