Seurakunnan uutiset

Kirkkonummen suomalaisen seurakunnan ja seurakuntayhtymän uutiset.

Uutislistaukseen

Uudet lievemmät kokoontumisrajoitukset 30.9.2021 asti

Kirkkonummen seurakuntien tiloihin voi tulla lieventyneiden kokoontumisrajoitusten vuoksi enemmän ihmisiä. Kahden metrin turvavälivelvoite on poistettu, mutta osallistujilla tulee silti olla mahdollisuus välttää fyysistä kontaktia.

Etelä-Suomen aluehallintoviranomainen on antanut määräyksen lieventyneistä kokoontumisrajoituksista 3.9.2021. Seurakuntien tiloihin voidaan ottaa enintään 50% tilan enimmäisosallistujamäärästä tai käytettävissä olevista istuma- tai seisomapaikkojen määrästä.

Tilojen enimmäishenkilömäärä jumalanpalveluksissa ja kirkollisissa toimituksissa sekä muussa toiminnassa 30.9.2021 asti.

  • Kirkkonummen Pyhän Mikaelin kirkko                        250 henkilöä
  • Haapajärven kirkko                                                      125 henkilöä  
  • Masalan Pyhän Matteuksen kirkon kirkkosali                55 henkilöä
  • Masalan Pyhän Matteuksen kirkon seurakuntasali        15 henkilöä
  • Veikkolan seurakuntakodin kirkkosali                            50 henkilöä
  • Haapajärven siunauskappeli                                          40 henkilöä

Seurakuntien kirkkoihin ja tiloihin voi tulla vain terveenä ja oireettomana. Käsihygieniasta tulee huolehtia ja maskien käyttöä suositellaan. Mikäli epäilet, että olet altistunut COVID-19 -virukselle, niin pyydämme harkitsemaan osallistumistasi seurakunnan tilaisuuksiin. Tarkempi ohjeistus annetaan kirkkotilassa.

Seurakunnan tilojen varaaminen kaste- ja muisto- ym. tilaisuuksiin on mahdollista tilakohtaiset enimmäishenkilömäärät huomioiden. Tiedustelut ja varaukset kirkkoherranvirastosta

Tämä ohjeistus on voimassa 30.9.2021 asti.

Kirkkonummen seurakunnat noudattavat Etelä-Suomen aluehallintoviranomaisten määräyksiä ja suosituksia sekä Espoon ja Porvoon hiippakuntien tuomiokapituleiden ohjeita.

Ulkoinen linkki AVI:n päätökseen

8.9.2021 16.06