Seurakunnan uutiset

Kirkkonummen suomalaisen seurakunnan ja seurakuntayhtymän uutiset.

Uutislistaukseen

Kokoontumiset Kirkkonummen seurakuntien tiloissa 12.9. asti

Etelä-Suomen aluehallintoviranomainen on antanut määräyksen kokoontumisrajoituksista 20.8.2021. Seurakuntien tiloissa on tilakohtaiset käyttörajoitukset, jotta toimintaan ja tilaisuuksin osallistujat voivat pitää toisiinsa turvavälit.

Seurakuntien kirkkoihin ja tiloihin voi tulla vain terveenä ja oireettomana. Käsihygieniasta tulee huolehtia ja maskien käyttöä suositellaan. Mikäli epäilet, että olet altistunut COVID-19 -virukselle, niin pyydämme harkitsemaan osallistumistasi seurakunnan tilaisuuksiin.

Kirkkotiloissa samassa taloudessa asuvat voivat istua kirkossa vierekkäin. Muihin kirkossakävijöihin pidetään etäisyyttä. Tarkempi ohjeistus annetaan kirkkotilassa.

Seurakunnan tilojen varaaminen kaste- ja muisto- ym. tilaisuuksiin on mahdollista tilakohtaiset enimmäishenkilömäärät huomioiden. Tiedustelut ja varaukset kirkkoherranvirastosta.

Tämä ohjeistus on voimassa 12.9.2021 asti.

Kirkkonummen seurakunnat noudattavat Etelä-Suomen aluehallintoviranomaisten määräyksiä ja suosituksia sekä Espoon ja Porvoon hiippakuntien tuomiokapituleiden ohjeita.

Ulkoinen linkki AVI:n päätökseen.

26.8.2021 10.38