Avoimet työpaikat

Seurakuntayhtymässä avoinna olevat työpaikat löytyvät Kirkon rekrytointisivuilta

Kaikki kirkon avoimet työpaikat löytyvät evl.fi -sivustolta.

Kirkkonummen seurakuntayhtymässä on avoinna

RAKENNUSMESTARIN / TEKNISEN ISÄNNÖITSIJÄN TOIMI

Pääasiallinen tehtäväsi on kiinteistöjen korjaus- ja huoltotöiden organisointi sekä rakennus- ja korjaustöiden suunnittelu ja valvonta. Vastaat kiinteistöjen huolto-ohjelmien laatimisesta, huollon toteutusten organisoinnista ja kiinteistöjen vikailmoitusten vastaanottamisesta sähköisen ilmoitusjärjestelmän kautta. Tehtäviisi kuuluvat pienten ja keskisuurten korjaus- ja rakennustöiden suunnittelu, hankinta ja kilpailuttaminen sekä urakkasopimusten tekeminen. Osallistut myös kiinteistötoimen budjetin laadintaan ja seurantaan kiinteistöjen korjaustöiden ja investointihankkeiden osalta.

Koulutusvaatimuksena on rakennusmestari AMK, rakennusinsinööri AMK tai muu tehtävään sopiva koulutus. Kirkkonummen seurakuntayhtymän kielisäännön mukaan tehtävään valittavalla on oltava hyvä suomen ja tyydyttävä ruotsin kielen suullinen ja kirjallinen taito. Tarvitset työssä myös englannin kielen taitoa. Edellytämme aikaisempaa kokemusta vastaavista tehtävistä vähintään 3-5 vuoden ajalta. Työ vaatii oman auton käyttöä. Kyseessä on asiantuntijatehtävä, esimiehenäsi toimii kiinteistöpäällikkö. Tehtävään valittavan on oltava ev.lut. seurakunnan jäsen.

Sinulla on aitoa kiinnostusta rakennushistoriallisiin kohteisiin ja ymmärrystä suojeltujen rakennusten korjaustoiminnasta. Olet yhteistyökykyinen, ratkaisukeskeinen ja osaat suunnitella asioita pitkäjänteisesti. Osaat arvioida ja kehittää omaa työtäsi ja olet myös hyvä tiimityöskentelijä. Tehtävän hoitamisessa tarvitaan erinomaisia atk-taitoja. Pystyt myös tuottamaan sujuvaa tekstiä oman alasi aihepiiristä. Julkishallinnon kokemuksesta on hyötyä tehtävän hoitamisessa. Arvostamme aikaisempaa kokemusta kiinteistöjen huolto-ohjelmien luomisesta ja sähköisen kiinteistötietojärjestelmän ja huoltokirjan käytöstä.

Työ alkaa 1.6. tai sopimuksen mukaan. Työsuhteinen tehtävä on toistaiseksi voimassaoleva. Palkkaus on Kirkon virka- ja työehtosopimuksen mukainen. Voit myös esittää oman palkkatoivomuksen.

Hakemukset sähköisesti Kirkko HR -järjestelmän kautta 20.5.2018 klo 16 mennessä. Lisätietoja antavat kiinteistöpäällikkö Anna Antikainen, puh. 040 759 7750 ja talousjohtaja Sirkkaliisa Cavonius, puh. 040 824 3675.