Haapajärven kirkko

Puukirkontie 20, 02880 Veikkola
0400 273 037 (kirkon vahtimestari)

Kirkko on avoinna toiminnan mukaan.

Haapajärven kirkko

Haapajärven kyläkirkko on suosittu hää- ja kastekirkko ainutlaatuisen tunnelmansa ansiosta. Jykevät hirsiseinät ja kyläläisten lahjoittamat esineet ja taideteokset tuovat historian lähelle. Nykyinen kirkko on palvellut seurakuntalaisia vuodesta 1823 lähtien.

Haapajärven kirkko on käytössä kesä-, heinä ja elokuussa sekä 1. adventista loppiaiseen saakka ja pääsiäisen aikana. Touko- ja syyskuussa voidaan kirkossa myös järjestää tapahtumia, mutta kirkkoa ei silloin lämmitetä käyttöä varten.

Kirkossa tai sen yhteydessä olevissa tiloissa ei ole vesipistettä.  Kompostikäymälät ovat pysäköintialueen laidassa. Pyörätuoliluiska kirkkoon on pohjoispäädyssä sakastin ovella. Sen käyttö vaatii avustajan.

Kuva: Timo Hormio

Vaativa pyörätuolireitti

Puukirkontie 20, 02880 Veikkola

Messu Haapajärven kirkossa

Lämpimästi tervetuloa messuun!

Puukirkontie 20, 02880 Veikkola

Avoimet ovet Haapajärven kirkossa ja musiikillinen hartaus

Veikkola-päivän kunniaksi Haapajärven kirkossa on avoimet ovet ja musiikillinen hartaus.