Päivystävä pappi

Seurakunnasta voit hakea apua elämän erilaisissa vaikeissa tilanteissa. Keskustelu luotettavan henkilön kanssa helpottaa elämän vaikeissa tilanteissa. Seurakunnan työntekijät ovat valmiita keskustelemaan kanssasi kaikista vaikeuksistasi. Voit käydä luottamuksellisia keskusteluja elämääsi askarruttavissa asioissa papin, diakonia- tai nuorisotyöntekijän tai perheneuvojan kanssa.

Päivystävä pappi on tavattavissa maanantaista perjantaihin klo 9–13. Puhelimitse papin tavoittaa numerosta (09) 8050 8201.

Pappien kanssa voi luottamuksellisesti jakaa oman elämän kipeitäkin asioita, sekä rukoilla yhdessä. Papeille voi myös halutessaan ripittäytyä.

Ota yhteyttä - älä jää yksin vaikeuksiesi kanssa.

"Älä pelkää, minä olen sinun kanssasi! Älä arkana pälyile ympärillesi -- minä olen sinun Jumalasi. Minä vahvistan sinua, minä autan sinua, minä tuen sinua vakaalla, lujalla kädelläni." Jesaja 41:10