Perhetupa ja -kerho sekä perhekahvilat ovat toimintaa vanhemmille tai hoitajille ja lapsille yhdessä.

Perhetuvassa ja -kerhossa leikitään, liikutaan, tehdään kädentöitä, tavataan muita perheitä, nautitaan eväitä ja viivytään rauhassa. Hartaushetkessä lauletaan, hiljennytään ja ihmetellään yhdessä. Tapaamisissa tavataan samassa elämäntilanteessa olevia perheitä lähiympäristöstä. Kerho-ohjaajina lasten ja aikuisten kanssa toimivat lastenohjaajat. Kerhokauden sisältö suunnitellaan yhdessä kerholaisten kanssa.

Perhetuvassa vanhemmat ja lapset ovat yhdessä koko kerhoajan. Perhetupaan ei tarvitse ilmoittautua ja mukaan voi tulla joustavasti kesken kauden. Perhekerhossa vanhemmille ja lapsille on omaa ja yhteistä aikaa.

Iltaperhekahvilatoiminta toteutetaan yhdessä Kirkkonummen MLL:n paikallisyhdistysten vapaaehtoisten kanssa. Iltaperhekahvilassa ei ole hartautta.

Kevään 2018 perhetuvat-, -kahvilat ja -kerho kokoontuvat:

Kantvikissa, Kantvikin koulu, Toppapolku 2

• iltaperhekahvila Torstaitupa yhteistyössä Kirkkonummen MLL:n kanssa klo 17.30–19
  • torstaisin: 11.1., 8.2., 8.3., 12.4. ja 3.5.
  • perhekahvila to 24.1., 1.3., 5.4., 3.5., ti 6.2., 13.3., 17.4., 15.5 klo 17.00-18.30 yhteistyössä Pohjois-Kirkkonummen MLL:n kanssa.
  • perhetupa perjantaisin klo 9-12
  • perhekerho maanantaisin klo 9.30-11
    perhekerhossa on yhteistä ja erillistä ohjelmaa lapsille ja vanhemmille
    Ilmoittaudu perhekerhoon
  • Perhetupa torstaisin 1.2., 1.3., 15.3., 12.4., 3.5., 17.5. klo 9-12

Varhaiskasvatuksen tietosuojaselosteen löydät täältä.

Yhdessä on mukavaa!
Laulun ja leikin iloa
Laulun ja leikin iloa (Kuva Sanna Krook)
johtava varhaiskasvatuksen ohjaaja