Perhetupa ja -kerho sekä perhekahvilat ovat toimintaa vanhemmille tai hoitajille ja lapsille yhdessä.

Perhetuvassa ja -kerhossa leikitään, liikutaan, tehdään kädentöitä, tavataan muita perheitä, nautitaan eväitä ja viivytään rauhassa. Hartaushetkessä lauletaan, hiljennytään ja ihmetellään yhdessä. Tapaamisissa tavataan samassa elämäntilanteessa olevia perheitä lähiympäristöstä. Kerho-ohjaajina lasten ja aikuisten kanssa toimivat lastenohjaajat. Kerhokauden sisältö suunnitellaan yhdessä kerholaisten kanssa.

Perhetuvassa vanhemmat ja lapset ovat yhdessä koko kerhoajan. Perhetupaan ei tarvitse ilmoittautua ja mukaan voi tulla joustavasti kesken kauden. Perhekerhossa vanhemmille ja lapsille on omaa ja yhteistä aikaa.

Iltaperhekahvilatoiminta toteutetaan yhdessä Kirkkonummen MLL:n paikallisyhdistysten vapaaehtoisten kanssa. Iltaperhekahvilassa ei ole hartautta.

Syksyn 2018 perhetuvat-, -kahvilat ja -kerhon kokoontumispäivät päivitetään elokuussa

Kantvikissa, Kantvikin koulu, Toppapolku 2

• iltaperhekahvila Torstaitupa yhteistyössä Kirkkonummen MLL:n kanssa klo 17.30–19
  • torstaisin kerran kuussa
  • perhekahvila tiistaisin klo 17.00-18.30 yhteistyössä Pohjois-Kirkkonummen MLL:n kanssa. Kokoontumispäivät ilmoitetaan elokuussa
  • perhetupa perjantaisin klo 9-12

• Perhetupa torstaisin  klo 9-12

Varhaiskasvatuksen tietosuojaselosteen löydät täältä.

Yhdessä on mukavaa!
Laulun ja leikin iloa
Laulun ja leikin iloa (Kuva Sanna Krook)
johtava varhaiskasvatuksen ohjaaja