Aikuisrippikoulu

Onko rippikoulu jäänyt syystä tai toisesta käymättä nuorena, ei hätää!

Rippikouluun voit tulla myös aikuisena. Aikuisrippikoulussa otetaan huomioon jokaisen elämäntilanne. Aikataulut ja opiskelutavat ovat sovittavissa.

Aikuisena rippikoulu koostuu yleensä tapaamisista papin kanssa yksin tai pienessä ryhmässä, itsenäisesti suoritettavista tehtävistä sekä seurakuntaan tutustumisesta.

Melko uutta on mahdollisuus suorittaa rippikoulu osittain verkossa aikuisrippikoulu.fi palvelun avulla. Ensimmäinen tapaaminen sekä konfirmaatiojuhla tapahtuvat kuitenkin aina papin kanssa kasvokkain.

Ota rohkeasti yhteyttä pastoriin ja sovi ensimmäinen tapaaminen!

Onpa aikuisrippikoulun käymisen syy mikä tahansa, rippikoulu on hieno mahdollisuus pohtia omaa elämää ja uskoa.

Aikuisrippikoulu on maksuton.

Rippikoulun käyminen ja kaste on edellytys yli 15-vuotiaan kirkkoon liittymiselle.

Aikuisen kaste
Aikuisrippikoulu päättyy konfirmaatioon tai kastejuhlaan

aikuistyö vapaapäivät ma ja ti

Pappina saan olla mukana seurakuntalaisten elämässä ensi hetkistä loppuun asti: kastejuhlasta hautaan siunaukseen. Rippikoulutyö on tärkeä osa työtäni. Toimin myös Veikkolan alueella ja koordinoin aikuisten toimintaa pienryhmien, parisuhdetyön ja monenlaisten tapahtumien osalta.