Esirukous

Esirukous on rukous toisen puolesta. Voit tämän palvelun kautta pyytää esirukousta itsesi tai sinulle tärkeän ihmisen tai asian puolesta.

kynttilä pimeydessä

"Älkää olko mistään huolissanne, vaan saattakaa aina se, mitä tarvitsette, rukoillen, anoen ja kiittäen  Jumalan tietoon. Silloin Jumalan rauha, joka ylittää kaiken ymmärryksen, varjelee teidän sydämenne ja ajatuksenne, niin että pysytte Kristuksessa Jeesuksessa." (Fil. 4:6)

Rukouspyyntö

Tällä lomakkeella voit pyytää esirukousta haluamasi aiheen puolesta. Voit valita, että esirukousaiheesi puolesta rukoillaan sunnuntain messun yhteydessä ja seurakunta rukoilee yhdessä kanssasi. Esirukousaiheiden puolesta messussa rukoiltaessa huolehditaan siitä, että henkilöt eivät ole tunnistettavissa eli esimerkiksi nimiä ei mainita. Jos et halua, että esirukousaiheesi luetaan messussa, niin seurakunnan työntekijä rukoilee aiheesi puolesta. Kaikki esirukouspyynnöt käsitellään luottamuksellisesti.

Lomakkeen lähettäminen epäonnistui! Tarkasta, että olet syöttänyt kaikki lomakkeella pyydetyt tiedot.
Kenttä on pakollinen.

Tietosuojasta

Mikäli lomakkeella kerätään henkilötietoja, huomioidaan siinä EU:n yleinen tietosuoja-asetus. Jos kerätyt henkilötiedot koskevat alle 13-vuotiasta henkilöä, tulee tietojen antajana olla hänen huoltajansa. Tietosuojaseloste löytyy verkkosivun alatunnisteessa olevan linkin kautta.