Isoskoulutus

Isko tarkoittaa kaksi vuotta kestävää koulutusta, joka antaa valmiuksia toimia isosena - siis ryhmänohjaajana leireillä ja retkillä, niin rippikoulussa kuin varhaisnuorten toiminnassa.

Leirit ja kerhot kokoavat vuosittain satoja paikkakunnan nuoria mukaan toimintaan. Isko-koulutukseen voit osallistua riparin jälkeen.

Mitä isoskoulutuksessa tehdään:

ISKO 1 koulutus koostuu noin joka toinen viikko olevista iltakokoontumisista tai viikonloppukoulutuksista, isoskoulutuspäivistä ja -leiristä sekä tapahtumista. ISKO 1 ryhmät kokoontuvat Masalassa ja Veikkolassa. ISKO 2 kokoontuu Masalassa n. kerran kuussa. Veikkolassa asuville järjestetään kuljetus koulutukseen.

Isoskoulutuksessa muun muassa:

• syvennetään rippikoulussa jo opittua
  • tutustutaan lähemmin kolmiyhteiseen Jumalaan
  • opetellaan ryhmän ohjaamisen taitoja
  • suunnitellaan ja toteutetaan iltaohjelmia
  • harjoitellaan hartauksien valmistelua ja pitämistä
  • pohditaan isosen roolia ja tehtäviä leireillä sekä niiden ulkopuolella

Kevään 2018 ISKO 1 kerrat

Masala tiistaisin kello 17.30-19.30

6.2

6.3                                                                        8.3

20.3                                                                     22.3

3.4                                                                        5.4

17.4                                                                     19.4

15.5                                                                     17.5

Veikkola torstaisin kello 16-18

8.2

8.3

22.3

5.4

19.4

17.5

KEVÄÄN 2018 ISKO 2

Masala torstaisin kello 17.30-19.30

18.1

15.2

15.3

17.4 ja 19.4 (erikoiskerta ISKO 1 ryhmien mukana, katso ISKO1 ryhmien ajat)

3.5

isoskoulutus kuva, Nuoren seurakunnan veisukirja

Kerhonohjaaja koulutus

Kerhohjaaja koulutuksessa saat taitoja toimia kouluikäisten kanssa kerhotoiminnassa. Koulutus järjestetään syksyllä ennen uuden kauden alkua. Kerhot toimivat ympäri Kirkkonummea.