Seurakunnan uutiset

Kirkkonummen suomalaisen seurakunnan ja seurakuntayhtymän uutiset.

Uutislistaukseen

Kokoontumiset Kirkkonummen seurakuntien tiloissa 5.8.-26.8.2021 välisenä aikana

2.8.2021 10.52

Etelä-Suomen aluehallintoviranomainen on antanut määräyksen kokoontumisrajoituksista 28.7.2021. Tämän määräyksen perusteella Kirkkonummen seurakuntien tilankäyttörajoituksia on tarkistettu. Seurakuntien tiloissa on tilakohtaiset käyttörajoitukset, jotta toimintaan ja tilaisuuksin osallistujat voivat pitää toisiinsa turvavälit.

Seurakuntien kirkkoihin ja tiloihin voi tulla vain terveenä ja oireettomana. Käsihygieniasta tulee huolehtia ja maskien käyttöä suositellaan. Mikäli epäilet, että olet altistunut COVID-19 -virukselle, niin pyydämme harkitsemaan osallistumistasi seurakunnan tilaisuuksiin.

Kirkkotiloissa samassa taloudessa asuvat voivat istua kirkossa vierekkäin. Muihin kirkossakävijöihin pidetään etäisyyttä. Tarkempi ohjeistus annetaan kirkkotilassa.

Konfirmaatioiden järjestelyistä tiedotetaan erikseen rippikouluryhmän kautta. Konfirmaatiomessuihin ovat tervetulleita konfirmoitavat nuoret ja heidän kutsutut läheisensä.

Seurakunnan tilojen varaaminen kaste- ja muisto- ym. tilaisuuksiin on mahdollista tilakohtaiset enimmäishenkilömäärät huomioiden. Tiedustelut ja varaukset kirkkoherranvirastosta.

Tämä ohjeistus on voimassa 26.8.2021 asti.

Kirkkonummen seurakunnat noudattavat Etelä-Suomen aluehallintoviranomaisten määräyksiä ja suosituksia sekä Espoon ja Porvoon hiippakuntien tuomiokapituleiden ohjeita.

 

Ulkoinen linkki AVI:n päätökseen.