Kenestä kirkkoherra?

Kirkkonummen suomalaisen seurakunnan kirkkoherran viran hakijat ovat kirjoittaneet blogin aiheesta "Millainen kirkkoherra haluaisin olla". Tervetuloa tutustumaan hakijoihin.

Kirkkoherra valitaan keväällä ja hän aloittaa virassaan 1.1.2019. Voit tutustua hakijoihin heidän blogiensa kautta. Järjestämme myös vaalipaneelin torstaina 12.4.2018 keskustan seurakuntatalolla klo 19-20.30. Johtava kappalainen Tuula Peura juontaa vaalipaneelin ja yleisöllä on mahdollisuus esittää hakijoille kysymyksiä. Kahvitarjoilu alkaa klo 18.30. Tervetuloa!


Lauri Seppänen : Millainen kirkkoherra haluaisin olla?

Lue lisää»


Hannu Suni: Millainen kirkkoherra haluaisin olla?

Lue lisää»


Jari Uimonen: Millainen kirkkoherra haluaisin olla?

Lue lisää»

 

 

Hakijoiden esittelyt

 

Lauri Seppänen

Olen 51-vuotias pastori ja uskonnon opettaja. Pappisvihkimyksen v. 1993 jälkeen olen toiminut seurakuntatyössä, OPKO:n työntekijänä ja pääsihteerinä, sekä opettajana, v. 2012 alkaen Tuusulassa kappalaisena, johon on kuulunut mm. työalavastuu ja esimiestehtäviä.

Perheeseeni kuuluvat tyttäret Elisa 20v, Ester 15v ja Roosa 6v sekä Hanna-vaimo. Harrastuksiin kuuluvat musiikki; laulu, piano ja kitara, sekä liikunta; lenkkeily, pyöräily ja hiihto.

 

 

 

Hannu Suni

Vuonna 1987 muutin Kirkkonummelle ensimmäiseen papinvirkaani. Koko pappisurani olen työskennellyt Kirkkonummella ja perheemme on viihtynyt paikkakunnalla. Koen edelleen kirkon perustyön paikallistasolla innostavana ja motivoivana. Koulutukseltani olen teologian tohtori ja kokemusta on kertynyt myös kokonaiskirkon ja hiippakunnan hallinnon sekä toiminnan eri tehtävistä. Vapaa-ajallani luen, puuhastelen mökillä ja harrastan kuntoliikuntaa.

 

 

 

 

Jari Uimonen

Olen Jari Uimonen, 49-vuotias Liperin seurakunnan kirkkoherra. Perheeseeni kuuluvat vaimo ja kaksi lasta. Koulutukseltani olen teologi, juristi ja historiantutkija. Olen väitellyt tohtoriksi vuonna 2014. Olen toiminut kirkkoherrana noin 20 vuotta ja tämän ohella työskennellyt mm. seurakuntayhtymän esimiehenä ja yliopiston tutkijana.