Sateenkaarevat nuortenillat Veikkolassa

Kirkkonummen suomalainen seurakunta järjestää yhteistyössä Kirkkonummen kunnan nuorisopalveluiden kanssa sateenkaarevia nuorteniltoja Veikkolan seurakuntakodilla.

Illat on tarkoitettu erityisesti sateenkaareville nuorille (esimerkiksi sukupuoli- ja/tai seksuaalivähemmistöön kuuluvat sekä sukupuoltaan ja/tai seksuaalista suuntautumistaan pohtivat nuoret) sekä heidän ystävilleen. Illat ovat luottamuksellisia ja syrjinnästä vapaita.

Seurakuntakodilla vietetään mukavaa aikaa yhdessä ja käsitellään nuoria kiinnostavia asioita. Paikalla on seurakunnan työntekijä sekä kunnan nuorisonohjaaja, joiden puoleen voi kääntyä itseä askarruttavissa asioissa.

Tervetuloa mukaan tiistaina 2.10., 30.10., 20.11. ja 18.12. klo 18-20!

Kuva kyltistä sateenkaarevalla taustalla. Kyltissä lukee Veikkola ja kyltin vieressä kuvausta illoista.