Räfsö leirikylä 2, 27.7.-2.8.2022

Tervetuloa Räfsön Leirikylä 2 rippikouluun!

Hei rippikoululainen!

Sinun rippikouluryhmäsi on Räfsö Leirikylä 2. Rippikoulu on kokonaisuus, johon sisältyy tapaamisia ennen leirijaksoa, Kohti leiriä -päivä sekä leirijakso. Kaikki tapaamiset ovat osa rippikoulun opetusta ja läsnäolo tapaamisissa on tärkeää. Mikäli et pääse mukaan johonkin tapaamiseen, ole etukäteen yhteydessä oman ryhmäsi ohjaajaan. Ohjaaja sopii kanssasi poissaolon korvaamisesta.

1. Rippikoulun aloitustapahtuma on etätapahtumana la 29.1.2022 Google Classroomissa. Saat infoa tulevasta rippikoulusta. Tunnukset ja tarkemman aikataulun saat noin viikkoa ennen tapaamista.
  1. Diakonia- ja lähetystyöpäivä su 20.3.2022 klo 14-17 Masalan kirkolla (Tinantie 4). Päivän aikana on tarjolla välipala.
  2. Gospelkonsertti pe 29.4. klo 19-20 Kirkkonummen Pyhän Mikaelin kirkko (Tallinmäki 1)
  3. Perhepäivä su 15.5.2022 klo 15-18 Masalan kirkolla. Tapaamisessa keskustelemme tärkeistä rippikouluun ja leirijaksoon liittyvistä asioista, joten ainakin toisen huoltajan olisi hyvä olla paikalla. Päivän aikana tarjotaan välipala. Ryhmä osallistuu yhdessä messuun. Riparitapaaminen päättyy messun jälkeen noin klo 18.
  4. Kohti leiriä – päivä, tapaamispaikka Masalan kirkko ti 26.7.2022 klo 10-16. Luvassa on toisiimme tutustumista, oppimista ja rentoa yhdessä oloa. Päivän aikana tarjotaan lounas.
  5. Leirijakso: 27.7.-2.8.2022 Räfsö, Leirikylä Saat leirikirjeen lähempänä leirijaksoa.
  6. Konfirmaatioharjoitukset ja valokuvaus: Kirkkonummen kirkossa pe 5.8.2022 klo 15-17.
  7. Konfirmaatiojuhla: la 6.8.2022 Kirkkonummen kirkossa klo 12. Nuoret saapuvat kirkkoon viimeistään klo 11.30. Konfirmaatio ja rippikoulutodistusten jako kirkolla päättyy viimeistään klo 13.30 mennessä.

Ohjaajina rippikoulussasi toimivat Johanna Tilus (pappi), Nina Raninen (rippikouluohjaaja) ja Jesse Grönlund (rippikouluohjaaja) Ryhmänohjaajina toimivat isoset. Heihin tutustut tapaamisissa kevään aikana.

Kaikki rippikouluinfot lähetetään sähköpostitse nuorelle ja huoltajalle. Lisäksi löydät leiriin liittyvät tärkeät tiedot sekä yleistietoa rippikoulusta seurakuntamme nettisivuilta kohdasta ”Rippikoulu 2022” sekä tältä sivulta.

Mikäli perheen taloudellisen tilanteen vuoksi rippikoulumaksusta olisi tarve keskustella, niin ole yhteydessä johtavaan diakoniatyöntekijään Mika Siltalaan (mika.siltala@evl.fi). Tietoa maksujärjestelystä ja täytettävä maksujärjestelyanomus löytyvät yllä mainitulta rippikoulusivulta. Huomioithan, että maksujärjestelyanomus tulee toimittaa Mika Siltalalle viimeistään huhtikuun loppuun mennessä.

Mikäli sinulla on jotain kysyttävää rippikouluun liittyen, voit olla meihin yhteydessä. Nähdään tammikuun ensimmäisessä tapaamisessa!

Rippikouluterveisin

Johanna, Nina ja Jesse