Räfsö 6, 15.-21.7.2022

Hei rippikoululainen! Tervetuloa mukaan yhteiselle rippikoulumatkalle! Kiva kun olet mukana. Tässä kirjeessä on tärkeää tietoa rippikoulustasi, lue kirje siis tarkkaan.

Sinun rippikouluryhmäsi on Räfsö 6. Rippikoulu on kokonaisuus, johon sisältyy tapaamisia ennen leirijaksoa, Kohti leiriä -päivä sekä leirijakso. Kaikki tapaamiset ovat osa rippikoulun opetusta ja läsnäolo tapaamisissa on tärkeää. Mikäli et pääse mukaan johonkin tapaamiseen, ole etukäteen yhteydessä oman ryhmäsi ohjaajaan. Ohjaaja sopii kanssasi poissaolon korvaamisesta. Koronatilanteesta riippuen tapaamiset voivat olla etäyhteyksin classroomin kautta. Saat tästä tarkemmat ohjeet, jos näin joudutaan toimimaan.

1. Rippikoulun aloitustapahtuma la 29.1.2022 klo 18–19 Kirkkonummen kirkossa (Tallinmäki 1). Tapaat ripariryhmäsi ensimmäistä kertaa. Saat infoa tulevasta ja saat riparipassin, johon keräät merkintöjä kevään aikana.
  2. Diakonia- ja lähetystyöpäivä la 12.3. klo 14–17 Masalan kirkolla (Tinantie 4). Päivän aikana on tarjolla välipala.
  3. Perhepäivä su 15.5. klo 12–16 Veikkolan seurakuntakodilla (Kisapolku 1). Aloitamme yhteisellä messulla, jonka jälkeen kokoonnumme omalla porukalla jatkamaan päivää. Tapaamisessa keskustelemme tärkeistä rippikouluun ja leirijaksoon liittyvistä asioista, joten ainakin toisen huoltajan olisi hyvä olla paikalla.
  4. Gospelkonsertti pe 29.4. klo 19–20 Kirkkonummen kirkossa.
  5. Kohti leiriä –päivä ke 13.7. klo 10–16 Masalan kirkolla. Luvassa on toisiimme tutustumista, oppimista ja rentoa yhdessä oloa. Päivän aikana tarjotaan lounas.
  6. Leirijakso: 15.7.–21.7. Räfsön saaressa. Saat leirikirjeen lähempänä leirijaksoa.
  7. Konfirmaatioharjoitus ja valokuvaus: la 23.7. klo 14–16 Kirkkonummen kirkossa.
  8. Konfirmaatiojuhla: su 24.7. klo 13 Kirkkonummen kirkossa. Nuoret saapuvat kirkkoon viimeistään klo 12.30. Konfirmaatio ja rippikoulutodistusten jako kirkolla päättyy klo 14.30 mennessä.

Ohjaajina rippikoulussasi toimivat pastori Daniela Zyskowicz, rippikouluohjaaja Milla Seire ja rippikouluohjaaja Pietari Jetsonen. Ryhmänohjaajina toimivat isoset. Heihin tutustut tapaamisissa kevään aikana. Kaikki rippikouluinfot lähetetään sähköpostitse nuorelle ja huoltajalle. Lisäksi löydät leiriin liittyvät tärkeät tiedot sekä yleistietoa rippikoulusta seurakuntamme nettisivuilta kohdasta ”Rippikoulu 2022” ja sivun ”Räfsö 6” -kohdalta.

Mikäli perheen taloudellisen tilanteen vuoksi rippikoulumaksusta olisi tarve keskustella, niin ole yhteydessä johtavaan diakoniatyöntekijään Mika Siltalaan (mika.siltala@evl.fi). Tietoa maksujärjestelystä ja täytettävä maksujärjestelyanomus löytyvät yllä mainitulta rippikoulusivulta. Huomioithan, että maksujärjestelyanomus tulee toimittaa Mika Siltalalle viimeistään huhtikuun loppuun mennessä.

Mikäli sinulla on jotain kysyttävää rippikouluun liittyen, voit olla meihin yhteydessä. Nähdään tammikuun ensimmäisessä tapaamisessa!

Rippikouluterveisin

Daniela, Milla ja Pietari