Räfsö 6, 15.-21.7.2022

Hei rippikoululainen! Tervetuloa mukaan yhteiselle rippikoulumatkalle! Kiva kun olet mukana. Alla on tärkeää tietoa rippikoulustasi. Olet saanut samat tiedot myös sähköpostilla.

Huomio! Pieniä muutoksia päivämääriin ja kokoontumispaikkoihin!

Perhepäivämme 15.5. alkaa yhteisellä messulla Haapajärven kirkossa, Puukirkontie 20 klo 12. Messun jälkeen siirrymme Veikkolan seurakuntakodille, Kisapolku 1. Tässä tapaamisessa toivottavaa olla ainakin yhden huoltajan rippikoululaisen mukana.

Konfirmaatioharjoituksemme sekä valokuvaus on perjantaina 22.7. klo 14-16 Kirkkonummen Pyhän Mikaelin kirkossa.

Tämän viestin sait 20.1.:

Hei, Räfsö 6 -riparilainen!
Ryhmämme ensimmäinen tapaaminen järjestetään etänä Google Meetissa lauantaina 29.1. klo 18-19
Sinulle on luotu oma henkilökohtainen käyttäjätunnus Google Classroomiin, josta pääset Google Meetiin. Käyttäjätunnus on muotoa: etunimi.sukunimi@kirkkonummenseurakunnat.fi. Kirjaimet ä,ö,å,ü nimessä on korvattu a,o,a,u.

Kirjaudu Classroomiin osoitteessa classroom.google.com -tunnuksellasi ja salasanalla riparilainen6
Vaihda salasanasi ensimmäisen kirjautumisen yhteydessä. Liity Classroomissa Räfsö 6 -ryhmään!
Huom! Käytä sinulle luotua seurakunnat.fi-tunnusta kirjautuessasi. Muut Google-tunnukset (esim. gmail tai edu.kirkkonummi.fi) eivät käy.

Kokeilethan tunnuksesi toimivuuden hyvissä ajoin ennen tapaamistamme, mieluiten vaikka heti. Ole yhteydessä, jos tunnus ei toimi tai sinulla on muuta kysyttävää.
Muistathan, että kaikki tapaamiset kuuluvat rippikoulukokonaisuuteen. Jos sairastut tai muista painavista syistä joudut olemaan poissa, ota silloinkin etukäteen yhteyttä ohjaajaan. Ohjaaja sopii kanssasi poissaolon korvaamisesta.

Iloisiin virtuaalitapaamisiin!

Daniela, Milla ja Pietari

Tässä kirje, jonka sait 3.1:

Sinun rippikouluryhmäsi on Räfsö 6. Rippikoulu on kokonaisuus, johon sisältyy tapaamisia ennen leirijaksoa, Kohti leiriä -päivä sekä leirijakso. Kaikki tapaamiset ovat osa rippikoulun opetusta ja läsnäolo tapaamisissa on tärkeää. Mikäli et pääse mukaan johonkin tapaamiseen, ole etukäteen yhteydessä oman ryhmäsi ohjaajaan. Ohjaaja sopii kanssasi poissaolon korvaamisesta. Koronatilanteesta riippuen tapaamiset voivat olla etäyhteyksin classroomin kautta. Saat tästä tarkemmat ohjeet, jos näin joudutaan toimimaan.

1. Rippikoulun aloitustapahtuma la 29.1.2022 klo 18–19 Classroomin kautta. Tapaat ripariryhmäsi ensimmäistä kertaa ja infoa tulevasta.
  2. Diakonia- ja lähetystyöpäivä la 12.3. klo 14–17 Masalan kirkolla (Tinantie 4). Päivän aikana on tarjolla välipala.
  3. Perhepäivä su 15.5. klo 12–16 Haapajärven kirkossa ja Veikkolan seurakuntakodilla (Kisapolku 1). Aloitamme yhteisellä messulla, jonka jälkeen kokoonnumme omalla porukalla jatkamaan päivää. Tapaamisessa keskustelemme tärkeistä rippikouluun ja leirijaksoon liittyvistä asioista, joten ainakin toisen huoltajan olisi hyvä olla paikalla.
  4. Gospelkonsertti pe 29.4. klo 19–20 Kirkkonummen kirkossa.
  5. Kohti leiriä –päivä ke 13.7. klo 10–16 Masalan kirkolla. Luvassa on toisiimme tutustumista, oppimista ja rentoa yhdessä oloa. Päivän aikana tarjotaan lounas.
  6. Leirijakso: 15.7.–21.7. Räfsön saaressa. Saat leirikirjeen lähempänä leirijaksoa.
  7. Konfirmaatioharjoitus ja valokuvaus: pe 22.7. klo 14–16 Kirkkonummen kirkossa (korjattu!).
  8. Konfirmaatiojuhla: su 24.7. klo 13 Kirkkonummen kirkossa. Nuoret saapuvat kirkkoon viimeistään klo 12.30. Konfirmaatio ja rippikoulutodistusten jako kirkolla päättyy klo 14.30 mennessä.

Ohjaajina rippikoulussasi toimivat pastori Daniela Zyskowicz, rippikouluohjaaja Milla Seire ja rippikouluohjaaja Pietari Jetsonen. Ryhmänohjaajina toimivat isoset. Heihin tutustut tapaamisissa kevään aikana. Kaikki rippikouluinfot lähetetään sähköpostitse nuorelle ja huoltajalle. Lisäksi löydät leiriin liittyvät tärkeät tiedot sekä yleistietoa rippikoulusta seurakuntamme nettisivuilta kohdasta ”Rippikoulu 2022” ja sivun ”Räfsö 6” -kohdalta.

Mikäli perheen taloudellisen tilanteen vuoksi rippikoulumaksusta olisi tarve keskustella, niin ole yhteydessä johtavaan diakoniatyöntekijään Mika Siltalaan (mika.siltala@evl.fi). Tietoa maksujärjestelystä ja täytettävä maksujärjestelyanomus löytyvät yllä mainitulta rippikoulusivulta. Huomioithan, että maksujärjestelyanomus tulee toimittaa Mika Siltalalle viimeistään huhtikuun loppuun mennessä.

Mikäli sinulla on jotain kysyttävää rippikouluun liittyen, voit olla meihin yhteydessä. Nähdään tammikuun ensimmäisessä tapaamisessa!

Rippikouluterveisin

Daniela, Milla ja Pietari

Itseäni kiinnostavia teemoja ja kysymyksiäLinkki avautuu uudessa välilehdessä (vastaamme tähän kohti leiriä -päivässä 13.7.)

Kysely R6-riparilaiselle (vastasimme tähän perhepäivässä 15.5.)

Jos olit poissa perhepäivästä, vastaa kyselyyn nyt.

Kysely 2 R6-riparilaisille (vastasimme tähän perhepäivässä 15.5.)

Jos olit poissa perhepäivästä, vastaa kyselyyn nyt.