Räfsö 3, 27.6-3.7.2022

rukoushelmet 2Hei rippikoululainen!

Tässä kirjeessä on tärkeää tietoa rippikoulustasi, lue kirje siis tarkkaan!

Sinun rippikouluryhmäsi on Räfsö 3Rippikoulu on kokonaisuus, johon sisältyy tapaamisia ennen leirijaksoa, Kohti leiriä -päivä sekä leirijakso. Kaikki tapaamiset ovat osa rippikoulun opetusta ja läsnäolo tapaamisissa on tärkeää. Mikäli et pääse mukaan johonkin tapaamiseen, ole etukäteen yhteydessä oman ryhmäsi ohjaajaan, kanttori mari.siren@evl.fi. Ohjaaja sopii kanssasi poissaolon korvaamisesta.   

  1. Rippikoulun aloitustapahtuma la 29.1.2022 klo 18-19 Classroomin kautta. Kirjautumisohjeet tulevat viikon 3 aikana. Tapaat ripariryhmäsi ensimmäistä kertaa. Saat infoa tulevasta ja saat riparipassin, johon keräät merkintöjä kevään aikana.
  1. Diakonia- ja lähetystyöpäivä su 13.3. klo 14-17 Masalan kirkolla (Tinantie 4). Päivän aikana on tarjolla välipala. 
  2. Perhepäivä su 17.4. klo 10 messu Pyhän Mikaelin kirkossa ja jatkuu Ellenissä (Kauppakeskus Kirsikka) klo 15 saakka. Tapaamisessa keskustelemme tärkeistä rippikouluun ja leirijaksoon liittyvistä asioista, joten ainakin toisen huoltajan olisi hyvä olla paikalla.     
  3. Gospelkonsertti pe 29.4. klo 19.00 Pyhän Mikaelin kirkossa
  4. Kohti leiriä – päivä to 23.6. klo 9-15 Ellenissä. Luvassa on toisiimme tutustumista, oppimista ja rentoa yhdessä oloa. Päivän aikana tarjotaan lounas.
  5. Leirijakso ma 27.6.-su 3.7. Räfsön saaressa Kirkkonummella. Saat leirikirjeen lähempänä leirijaksoa.    
  6. Konfirmaatioharjoitukset ja valokuvaus:  ke 6.7. klo 16-18 Pyhän Mikaelinkirkossa.
  7. Konfirmaatiojuhla la 9.7. klo 12 Pyhän Mikaelin kirkossa. Nuoret saapuvat kirkkoon viimeistään klo11.30. Konfirmaatio ja rippikoulutodistusten jako kirkolla päättyy klo 13 mennessä.   

   

Ohjaajina rippikoulussasi toimivat kanttori Mari Sirén, myös turvallisuusvastaavana; Ohjaaja ja nuorisotyöntekijäopiskelija Max Vuorinen sekä rippikoulun oma pappi, jonka nimeä emme vielä tiedä, hänet valitaan tehtävään kevään aikana.

Ryhmänohjaajina toimivat isoset. Heihin tutustut tapaamisissa kevään aikana. 

Kaikki rippikouluinfot lähetetään sähköpostitse nuorelle ja huoltajalle. Lisäksi löydät leiriin liittyvät tärkeät tiedot sekä yleistietoa rippikoulusta seurakuntamme nettisivuilta kohdasta ”Rippikoulu 2022” ja sivun Räfsö 3 -kohdalta.  

Mikäli perheen taloudellisen tilanteen vuoksi rippikoulumaksusta olisi tarve keskustella, niin ole yhteydessä johtavaan diakoniatyöntekijään Mika Siltalaan (mika.siltala@evl.fi). Tietoa maksujärjestelystä ja täytettävä maksujärjestelyanomus löytyvät yllä mainitulta rippikoulusivulta. Huomioithan, että maksujärjestelyanomus tulee toimittaa Mika Siltalalle viimeistään huhtikuun loppuun mennessä.   

Mikäli sinulla on jotain kysyttävää rippikouluun liittyen, voit olla meihin yhteydessä. Nähdään tammikuun ensimmäisessä tapaamisessa!

   

Rippikouluterveisin 

Ohjaaja, kanttori ja turvallisuusvastaava Mari Sirén mari.siren@evl.fi, 050 824 0025

Ohjaaja ja nuorisotyöntekijäopiskelija Max Vuorinen

Ohjaaja ja pappi jonka nimi selviää kevään aikana.