Päiväripari Masala 7.-14.6.2022

Hei rippikoululainen! Tervetuloa mukaan yhteiselle rippikoulumatkalle! Kiva kun olet mukana. Tässä kirjeessä on tärkeää tietoa rippikoulustasi, lue kirje siis tarkkaan. Sinun rippikouluryhmäsi on Päiväripari Masala. Rippikoulu on kokonaisuus, johon sisältyy intensiivijakson lisäksi muita yhteisiä tapaamisia. Kaikki tapaamiset ovat osa rippikoulun opetusta ja läsnäolo tapaamisissa on tärkeää. Mikäli et pääse mukaan johonkin tapaamiseen, ole etukäteen yhteydessä oman ryhmäsi ohjaajaan. Ohjaaja sopii kanssasi poissaolon korvaamisesta. Koronatilanteesta riippuen tapaamiset voivat olla etäyhteyksin classroomin kautta. Saat tästä tarkemmat ohjeet, jos näin joudutaan toimimaan.

1. Rippikoulun aloitustapahtuma la 29.1.2022 klo 16–17 Kirkkonummen kirkossa (Tallinmäki 1). Tapaat ripariryhmäsi ensimmäistä kertaa. Saat infoa tulevasta ja riparipassin, johon keräät merkintöjä kevään aikana.
  2. Diakonia- ja lähetystyöpäivä 12.3. klo 10–13 Masalan kirkolla (Tinantie 4). Päivän aikana on tarjolla välipala.
  3. Perhepäivä su 13.3. klo 12–16 Veikkolan seurakuntakodilla (Kisapolku 1). Aloitamme yhteisellä messulla, jonka jälkeen kokoonnumme omalla porukalla jatkamaan päivää. Tapaamisessa keskustelemme tärkeistä rippikouluun liittyvistä asioista, joten ainakin toisen huoltajan olisi hyvä olla paikalla.
  4. Gospelkonsertti pe 29.4. klo 17.30–18.30 Kirkkonummen kirkossa
  5. Riparijakso: 7.6.–14.6. Masalan kirkolla. Saat infokirjeen lähempänä riparijaksoa.
  6. Konfirmaatioharjoitukset ja valokuvaus: pe 17.6. klo 16–18 Kirkkonummen kirkossa
  7. Konfirmaatiojuhla: su 19.6. klo 10 Kirkkonummen kirkossa. Nuoret saapuvat kirkkoon viimeistään klo 9.30. Konfirmaatio ja rippikoulutodistusten jako kirkolla päättyy klo 11.30 mennessä.

Ohjaajina rippikoulussasi toimivat pastori Daniela Zyskowicz, rippikouluohjaaja Johanna Fleming ja rippikouluohjaaja Max Vuorinen. Ryhmänohjaajina toimivat isoset. Heihin tutustut tapaamisissa kevään aikana.

Kaikki rippikouluinfot lähetetään sähköpostitse nuorelle ja huoltajalle. Lisäksi löydät leiriin liittyvät tärkeät tiedot sekä yleistietoa rippikoulusta seurakuntamme nettisivuilta kohdasta ”Rippikoulu 2022” ja sivun ”Päiväripari Masala” -kohdalta. Mikäli perheen taloudellisen tilanteen vuoksi rippikoulumaksusta olisi tarve keskustella, niin ole yhteydessä johtavaan diakoniatyöntekijään Mika Siltalaan (mika.siltala@evl.fi). Tietoa maksujärjestelystä ja täytettävä maksujärjestelyanomus löytyvät yllä mainitulta rippikoulusivulta. Huomioithan, että maksujärjestelyanomus tulee toimittaa Mika Siltalalle viimeistään huhtikuun loppuun mennessä.

Mikäli sinulla on jotain kysyttävää rippikouluun liittyen, voit olla meihin yhteydessä. Nähdään tammikuun ensimmäisessä tapaamisessa!

Rippikouluterveisin

Daniela, Johanna ja Max