Ellenin päiväripari 27.7.-3.8

 

Hei riparilaonen! Hienoa, että olet mukana juuri meidän riparilla.

rukoushelmet 2

Tässä on tärkeää tietoa rippikoulustasi, lue siis tarkkaan. 

Ellenin päiväripari pidetään 27.7.–3.8, joka on siis sinut riparisi. Ellen on seurakunnan tila kauppakeskus Kirsikassa (Saloviuksentie 3). Rippikoulu on kokonaisuus, johon sisältyy tapaamisia jo ennen varsinaista päiväriparia. Kaikki tapaamiset ovat osa rippikoulun opetusta ja läsnäolo tapaamisissa on tärkeää. Mikäli et pääse mukaan johonkin tapaamiseen, ole etukäteen yhteydessä oman ryhmäsi ohjaajaan. Ohjaaja sopii kanssasi poissaolon korvaamisesta.    

Ennen riparia olevat tapaamiset ja konfirmaatioon liittyvät tapaamiset ovat seuraavina ajankohtina.

  1. Rippikoulu alkaa etätapaamisella la 29.1.2022 klo 16–17.30 Google Classroomissa. Tapaat ripariryhmäsi ensimmäistä kertaa ja saat infoa tulevasta. Linkit ja tunnukset olet saanut sähköpostiisi, jonka olet ilmoittautumisen yhtydessä antanut. Jos et ole niitä vielä saanut tai sinulla on ongelmia niiden kanssa ole yhteydessä Hanna-Leenaan (yhteystiedot alempana), niin järjestetään ne sinulle ja selvitetään ongelmat. 

  1. Diakonia- ja lähetystyöpäivä on sunnuntaina 13.3. klo 10–13 Masalan kirkolla (Tinantie 4). Päivän aikana on tarjolla välipala. 

  2. Gospelkonsertti pe 29.4. Kirkkonummen kirkko klo 17.30–18.30 

  3. Perhepäivä sunnuntaina 5.6. klo 10 messu Kirkkonummen kirkossa, jonka jälkeen siirrymme Elleniin.  Tapaamisessa keskustelemme tärkeistä rippikouluun liittyvistä asioista, joten ainakin toisen huoltajan olisi hyvä olla paikalla. Perhepäivä päättyy klo 14.        

  1. Konfirmaatioharjoitukset ja valokuvaus: Kirkkonummen kirkossa torstaina 4.8. klo 16–18.  

  1. Konfirmaatiojuhla: 7.8. klo 10 Kirkkonummen kirkossa. Nuoret saapuvat kirkkoon viimeistään klo 9.15. Konfirmaatio ja rippikoulutodistusten jako kirkolla päättyy klo 11.30 mennessä.  

(Pandemian vuoksi tapaamisiin voi tulla muutoksia. Ilmoitamme muutoksista mahdollisimman pian.)   

   Ohjaajina rippikoulussasi toimivat Hanna-Leena Posti p. 0400 822385/hanna-leena.posti@evl.fiLinkki avautuu uudessa välilehdessä ja

Hanna-Marja Salonoja p. 0400 604148/hanna-marja.salonoja@evl.fiLinkki avautuu uudessa välilehdessä

Ryhmänohjaajina toimivat isoset. Heihin tutustut tapaamisissa kevään aikana. Rippikoulumme pappi aloittaa työt seurakunnassamme myös kevään aikana. 

Kaikki rippikouluinfot lähetetään sähköpostitse nuorelle ja huoltajalle. Lisäksi löydät leiriin liittyvät tärkeät tiedot sekä yleistietoa rippikoulusta seurakuntamme nettisivuilta kohdasta ”Rippikoulu 2022” ja tältä sivulta.   

Mikäli perheen taloudellisen tilanteen vuoksi rippikoulumaksusta olisi tarve keskustella, niin ole yhteydessä johtavaan diakoniatyöntekijään Mika Siltalaan (mika.siltala@evl.fi). Tietoa maksujärjestelystä ja täytettävä maksujärjestelyanomus löytyvät yllä mainitulta "Rippikoulu 2022" -sivulta. Huomioithan, että anomus tulee toimittaa Mika Siltalalle viimeistään huhtikuun loppuun mennessä.    

Mikäli sinulla on jotain kysyttävää rippikouluun liittyen, ole meihin rohkeasti yhteydessä.

    

Rippikouluterveisin  

Hanna-Leena ja Hanna