Padasjoki 2, 12.-18.6.2022

Konfirmaatio on su 19.6. klo 15 Kirkkonummen kirkossa.

Rippikoulu on kokonaisuus, johon sisältyy tapaamisia ennen leirijaksoa, Kohti leiriä -päivä sekä leirijakso. Kaikki tapaamiset ovat osa rippikoulun opetusta ja läsnäolo tapaamisissa on tärkeää.

  1. Rippikoulun aloitustapahtuma on la 29.1.2022 klo 18-19. Tarkoitus oli tavata Kirkkonummen kirkolla, mutta  tällä hetkellä näyttää siltä, että tapaamme google classroomin kautta. Saat ohjeet tapaamiseen ja kirjautumiseen samalla viikolla.  
  2. Diakonia- ja lähetystyöpäivä la 26.3. klo 14-17 Masalan kirkolla (Tinantie 4). Päivän aikana on tarjolla välipala. 
  3. Perhepäivä su 10.4. Messu Kirkkonummen kirkossa klo 10-11.15. Tapaaminen jatkuu olohuone Ellenissä(Kauppakeskus Kirsikka) Tapaamisessa keskustelemme tärkeistä rippikouluun ja leirijaksoon liittyvistä asioista, joten ainakin toisen huoltajan olisi hyvä olla paikalla. Riparitapaaminen päättyy n. klo 14.00.  
  4. Gospelkonsertti Pekka Laukkarinen trio Kirkkonummen kirkossa pe 29.4. klo 19.00.
  5. Kohti leiriä – päivä pe 10.6 klo 10-15, tapaamispaikka  olohuone Ellen.  Luvassa on toisiimme tutustumista, oppimista ja rentoa yhdessä oloa. Päivän aikana tarjotaan lounas.
  6. Leirijakso: Saat leirikirjeen lähempänä leirijaksoa.    
  7. Konfirmaatioharjoitukset ja valokuvaus: Kirkkonummen kirkossa ennen konfirmaation alkua su 19.6. klo 13.30.
  8. Konfirmaatiojuhla su 19.6. klo 15 Kirkkonummen kirkossa.

 Mikäli et pääse mukaan johonkin tapaamiseen, ole etukäteen yhteydessä oman ryhmäsi ohjaajaan. Ohjaaja sopii kanssasi poissaolon korvaamisesta.   

Ohjaajina rippikoulussasi toimivat nuorisotyönohjaaja Hugo Lehkonen, pastori Johanna Siltala ja kausiteologi Pietari Jetsonen. Ryhmänohjaajina toimivat isoset. Heihin tutustut tapaamisissa kevään aikana. 

Kaikki rippikouluinfot lähetetään sähköpostitse nuorelle ja huoltajalle. Lisäksi löydät leiriin liittyvät tärkeät tiedot sekä yleistietoa rippikoulusta seurakuntamme nettisivuilta kohdasta ”Rippikoulu 2022”. 

Mikäli perheen taloudellisen tilanteen vuoksi rippikoulumaksusta olisi tarve keskustella, niin ole yhteydessä johtavaan diakoniatyöntekijään Mika Siltalaan (mika.siltala@evl.fi). Tietoa maksujärjestelystä ja täytettävä maksujärjestelyanomus löytyvät yllä mainitulta rippikoulusivulta. Huomioithan, että maksujärjestelyanomus tulee toimittaa Mika Siltalalle viimeistään huhtikuun loppuun mennessä.   

Mikäli sinulla on jotain kysyttävää rippikouluun liittyen, voit olla meihin yhteydessä. Nähdään tammikuun ensimmäisessä tapaamisessa!

Suom srk logo 300px_S   

Rippikouluterveisin 

Johanna, Hugo ja Pietari

Hugo Lehkonen hugo.lehkonen@evl.fi

050 597 3799

Johanna Siltala johanna.siltala@evl.fi

050 3231 6252