Hiihtolomarippikoulu Siilinjärvellä 19.-25.2.2022

 

Hei rippikoululainen!

Kivaa, että olet mukana Hiihtomomariparilla!

Tässä on tärkeää tietoa rippikoulustasi, lue siis tarkkaan.

Rippikoulu on kokonaisuus, johon sisältyy tapaamisia ennen ja jälkeen leirijaksoa sekä leirijakso. Kaikki tapaamiset ovat osa rippikoulun opetusta ja läsnäolo tapaamisissa on tärkeää. Mikäli et pääse mukaan johonkin tapaamiseen, ole etukäteen yhteydessä oman ryhmäsi ohjaajaan. Ohjaaja sopii kanssasi poissaolon korvaamisesta.   

  1. Perhepäivä 30.1.2022 Veikkolan Seurakuntakodilla alkaa klo12. Tapaaminen toteutetaan todennäköisesti etätapaamisena. Saat tietoa tapaamista myöhemmin. Tapaamisessa keskustelemme tärkeistä rippikouluun sekä leirijaksoon liittyvistä asioista, joten ainakin toisen huoltajan olisi hyvä olla paikalla. Riparitapaaminen päättyy viimeistään klo 15.    
  2. Kohti leiriä – päivä, Masalan kirkkolla 13.2. klo12-18. Luvassa on toisiimme tutustumista, oppimista ja rentoa yhdessä oloa. Päivän aikana tarjotaan lounas.
  1. Diakonia- ja lähetystyöpäivä la 26.3. klo 10-13 Masalan kirkolla (Tinantie 4). Päivän aikana on tarjolla välipala. 
  2. Gospelkonsertti on 29.4. Tarkempi aikataulu kerrotaan myöhemmin.
  3. Leirijakso: Saat leirikirjeen lähempänä leirijaksoa.    
  4. Konfirmaatioharjoitus ja valokuvaus: Kirkkonummen kirkossa torstaina 5.5. klo17.30-19.30.
  5. Konfirmaatiojuhla: Lauantaina 7.5. Kirkkonummen kirkossa klo13. Nuoret saapuvat kirkkoon viimeistään klo 12.30. Konfirmaatio ja rippikoulutodistusten jako kirkolla päättyy klo 14.30 mennessä.   

   

Ohjaajina rippikoulussasi toimivat pastori Nina Stjernvall-Kiviniemi, nuorisotyönohjaaja Katri Söderling ja kausityöntekijä Ilkka Vuori. Ryhmänohjaajina toimivat isoset. Heihin tutustut tapaamisissa kevään aikana. 

Kaikki rippikouluinfot lähetetään sähköpostitse nuorelle ja huoltajalle. Lisäksi löydät leiriin liittyvät tärkeät tiedot sekä yleistietoa rippikoulusta seurakuntamme nettisivuilta kohdasta ”Rippikoulu 2022” ja sivun ”Hiihtolomarippikoululeirin” -kohdalta.  

Mikäli perheen taloudellisen tilanteen vuoksi rippikoulumaksusta olisi tarve keskustella, niin ole yhteydessä johtavaan diakoniatyöntekijään Mika Siltalaan (mika.siltala@evl.fi). Tietoa maksujärjestelystä ja täytettävä maksujärjestelyanomus löytyvät yllä mainitulta rippikoulusivulta. Huomioithan, että maksujärjestelyanomus tulee toimittaa Mika Siltalalle viimeistään tammikuun loppuun mennessä.   

 

Mikäli sinulla on jotain kysyttävää rippikouluun liittyen, voit olla meihin yhteydessä. Nähdään rippikoulun merkeissä!

 

Rippikouluterveisin 

Nina, Katri ja Ilkka

Yhteystiedot: Katri Söderling 050 342 3197, katri.soderling@evl.fi ja Nina Stjernvall 040 861 2508, nina.stjernvall-kiviniemi@evl.fi