Tervetuloa Talviriparille!

Talviripari pidetään talvilomalla 20.-26.2.2021 Siilinjärven seurakunnan leirikeskuksessa. Leirin aikana käymme kaksi kertaa laskettelemassa Tahkon hiihtokeskuksessa. Leirin lisäksi rippikouluun kuuluu muita tapaamisia:

1)Ensimmäinen kokoontumisemme on la 19.12. klo 14-17 seurakunnan tilassa Ellenissä (kauppakeskuksessa Kirsikassa), Asemankulma 2. Kokoontumisessa tutustumme toisiimme, saat infoa tulevasta riparista ja osallistumme jouluvaellukselle Kirkkonummen kirkon pihapiirissä. Huoltaja voi tulla hakemaan Kirkkonummen kirkolta klo17. Pukeuduthan lämpimästi.

2)Kokoonnumme la 30.1. klo 14-17 Masalan kirkolla, Tinantie 4. Kutsumme tapaamiseen vanhempiasi mukaan klo15. Perhepäivään liittyy vanhemmille infoa, johon tulee ainakin toisen vanhemman osallistua. Mikäli tulee voittamaton este, pyydän ilmoittamaan asiasta.

3) Ennen leirille lähtöä tapaamme vielä Kohti leiriä päivässä sunnuntaina 14.2. klo 12-18 Masalan kirkolla. Ohjelmassa on rentoa yhdessäoloa, opiskelua ja lopuksi osallistumme messuun. Tapaamisen aikana tarjotaan lounas.

4) Tapaamme leirin jälkeen ennen konfirmaatioharjoitusta vielä kerran. Tapaamisen ajankohta selviää myöhemmin.

Ryhmän konfirmaatiojuhla on lauantaina 8.5. klo 13 Kirkkonummen kirkossa, Tallinmäki 1.

Konfirmaatioharjoitus on torstaina 6.5. klo 17-19 Kirkkonummen kirkossa. Harjoituksen yhteydessä on myös valokuvaus.

Ohjaajina rippikoulussasi toimivat pastori Johanna Siltala ja nuorisotyönohjaaja Katri Rantanen sekä kausityöntekijä Ilkka Vuori. Ryhmänohjaajina toimivat isoset.

Mikäli sinulla on jotain kysyttävää rippikouluun liittyen, voit soittaa tai lähettää sähköpostia.

Syksyisin terveisin Katri Rantanen (0503423197), Johanna Siltala (0503216252). etunimi.sukunimi@evl.fi ja Ilkka Vuori.

Tähän on tulossa tarkempaa leiri-infoa.

Mikäli tarvitset maksujärjestelyjä, niin rippikoulusivulta löytyy lisää tietoa.

Rippikoululaisia konfirmaatiossa albat yllä.

jumalanpalveluselämä, Kirsikan kehittämishanke vapaapäivät ma ja ti

Pappina saan olla mukana seurakuntalaisten elämässä ensi hetkistä loppuun asti: kastejuhlasta hautaan siunaukseen. Rippikoulutyö on tärkeä osa työtäni. Tällä hetkellä saan olla koordinoimassa seurakunnan olohuonetila Ellenin toimintaa kauppakeskus Kirsikassa.