Tervetuloa Talviriparille!

Talvirippikoulun suunnitelmat ovat muuttuneet.

Uusi suunnitelma:

Etätapaamisia ma 22.- to 25.2.

Ohjaajien ja nuorten yhteinen tapaaminen to 22.4. klo 17.30-19.00. Masalan kirkolla tai etänä tilanteen mukaan.

Leiriviikonloppu on pe 30.4.- su 2.5. Räfsössä. Leiriviikonlopun aikataulu tarkentuu lähempänä. Mikäli leiriä ei voida toteuttaa rajoitusten vuoksi tuona ajankohtana palaamme muihin vaihtoehtoihin myöhemmin.

Konfirmaatio on la 8.5. klo 13 Kirkkonummen kirkossa.

Konfirmaatioharjoitus kirkossa to 6.5. klo 17-19.

Mikäli sinulla on jotain kysyttävää rippikouluun liittyen, voit soittaa tai lähettää sähköpostia.

Terveisin Katri Rantanen (0503423197), Johanna Siltala (0503216252). etunimi.sukunimi@evl.fi ja Ilkka Vuori.

Rippikoululaisia konfirmaatiossa albat yllä.

jumalanpalveluselämä, Kirsikan kehittämishanke vapaapäivät ma ja ti

Pappina saan olla mukana seurakuntalaisten elämässä ensi hetkistä loppuun asti: kastejuhlasta hautaan siunaukseen. Rippikoulutyö on tärkeä osa työtäni. Tällä hetkellä saan olla koordinoimassa seurakunnan olohuonetila Ellenin toimintaa kauppakeskus Kirsikassa.