Vaellusripari

TERVETULOA RIPPIKOULUUN – KIVA, ETTÄ OLET MUKANA!

Tällä sivulla on tärkeää tietoa rippikoulustasi, lue se siis tarkkaan! Näytä tämä myös vanhemmillesi!

Olet mukana vaellusrippikoulussa, jonka konfirmaatio on 4.10 klo 10 Kirkkonummen keskustan kirkossa. (Tallinmäki 1)

Rippikouluun sisältyy ennakkotapaamisia, jotka ovat osa rippikoulun opetuskokonaisuutta ja tärkeitä kohtaamisia koko ryhmän kanssa.

Koronapandemian aiheuttaman poikkeustilan vuoksi kevään rippikoulutapaamisia  ja vaellusleiriä jouduttiin muuttamaan.

Vaellusrippikoulun muuttunut toteutus vuonna 2020

1. Etätapaaminen classroomissa helatorstaina 21.5 klo 14-16

2. Etätapaaminen classroomissa keskiviikkona 27.5 klo 18-20

3. Lähitapaaminen su 16.8 klo 14-17. Tapaamme keskustan seurakuntatalon pihalla. (Seurakunnantie 1)

4. Vaellus 21.8-23.8 lähtö perjantaina iltapäivällä. Lähdön tarkka aikataulu tarkentuu myöhemmin.

5. Lähitapaaminen ma 14.9 klo 17-20 Kirkkonummen keskustan kirkko (Tallinmäki 1)

6. Konfirmaatioharjoitus ja valokuvaus ma 28.9 klo 17-20 Kirkkonummen keskustan kirkko

7. Konfirmaatio su 4.10 klo 10 Kirkkonummen keskustan kirkko (paikalle klo 9.15)

Kaikki tapaamiset ovat osa rippikoulun opetusta ja läsnäolo tapaamisissa on tärkeää. Mikäli et pääse mukaan johonkin tapaamiseen, ole etukäteen yhteydessä oman ryhmäsi ohjaajaan. Ohjaaja sopii kanssasi poissaolon korvaamisesta.

Mikäli perheen taloudellisen tilanteen vuoksi rippikoulumaksusta olisi tarve keskustella, niin ole yhteydessä oman rippikouluryhmäsi ohjaajaan.

Ohjaajina rippikoulussasi toimivat kirkkoherra Hannu Suni, nuorisotyönohjaaja Hugo Lehkonen ja kanttori Ilona Nyman. Ryhmänohjaajina toimivat isoset Miika ja Lilli. Meihin kaikkiin tutustut ennen pitkää! Mikäli sinulla on jotain kysyttävää rippikouluun liittyen, voit lähettää sähköpostia tai soittaa.

Nähdään linjoilla ja livenä.

t:

Hannu

hannu. suni@evl.fi p. 0503028346

Hugo

hugo.lehkonen@evl.fi p. 0505973799

Ilona

ilona.nyman@evl.fi p. 0503463699

kirkkoherra, yhteisen kirkkoneuvoston puheenjohtaja
johtava kanttori

Vapaapäivät pe ja la

Masalan aluetyö. Johdettavana olevat musiikkiryhmät: Laulu- ja soitinyhtye Verso, Lasten musiikkiryhmä  Tähti, Nuorten messubändi