Tervetuloa Suomenlinna 1 -riparille!

Sinun rippikouluryhmäsi on Suomenlinna 1. Rippikoulu on kokonaisuus, johon sisältyy tapaamisia ennen leirijaksoa, Kohti leiriä -päivä sekä leirijakso. Kaikki tapaamiset ovat osa rippikoulun opetusta ja läsnäolo tapaamisissa on tärkeää. Mikäli et pääse mukaan johonkin tapaamiseen, ole etukäteen yhteydessä oman ryhmäsi ohjaajaan. Ohjaaja sopii kanssasi poissaolon korvaamisesta.

1. tapaaminen: la 25.1. klo 16.45-19 keskustan kirkossa. Tapahtumassa ovat mukana kaikki vuoden 2020 rippikoulut. Tapahtumassa saat paljon infoa rippikoulusta.

2. tapaaminen: pe 6.3. klo 18-21. Tapaamme Masalan kirkolla (Tinantie 4) ja osallistumme messuun. Syömme illan aikana välipalaa.

Suomenlinna 1 rippikoulun muuttunut toteutus vuonna 2020

Etätapaamiset 2 kpl olivat toukokuussa.

31.7 mennessä etätehtävien palautus. Etätehtävät saa palauttaa jo aiemminkin kevään ja kesän aikana. Mikäli sinulla on poissaoloja kevään tapaamisista, muistathan palauttaa poissaolon korvaavat tehtävät.​​

Syksyllä ennen leiriä olevat lähitapaamiset: Syksyn arki-iltojen tapaamiset ovat ke 9.9 klo 17.00-19.30 Masalan kirkolla (Tinantie 4) ja to 10.9 klo 17.00-19.30 Veikkolan seurakuntakodilla (Kisapolku 1). To 10.9 tapaamisen yhteydessä vietämme vanhempaintapaamista Veikkolan seurakuntakodilla eli rippikoululaisen lisäksi huoltaja/huoltajat ovat tapaamisessa mukana. Vanhempaintapaamisessa käymme läpi ripariin liittyviä asioita yhdessä. Halutessasi voit jäädä klo 19.30 alkaen keskustelemaan rippikouluryhmän ohjaajien kanssa, mikäli haluat jutella kahden kesken.

Leirijakso: Suomenlinna11–13.9. Räfsön leirikylässä, Leirikeskus Räfsö, Räfsön saarella. Saat leirikirjeen lähempänä leirijaksoa postitse/sähköpostitse.

Konfirmaatioharjoitukset ja valokuvaus: To 17.9. klo 16-18. Paikka Kirkkonummen Pyhän Mikaelin kirkko, Tallinmäki 1, 02400 Kirkkonummi. Konfirmaatioharjoitukset ovat lähellä konfirmaatiopäivää ja harjoitusten yhteydessä järjestetään konfirmaatiokuvaus.

Konfirmaatiojuhla: lauantaina su 20.9 klo 10 Kirkkonummen Pyhän Mikaelin kirkko, Tallinmäki 1, 02400 Kirkkonummi. Rippikoululaiset kokoontuvat kirkolle etukäteen noin 30 min aiemmin, jotta ehdimme valmistautua konfirmaatiomessuun. Konfirmaation kesto kokonaisuudessaan todistusten jakamisineen on n.1,5 tuntia. Messun lopuksi jaamme rippikoululaisille todistukset ja nuoresta voi ottaa valokuvia kirkolla alba päällä. Todistusten jaon jälkeen rippikoululainen pääsee jatkamaan juhlapäivää läheisten kanssa.​​​

Ohjaajina rippikoulussasi toimivat pastori Emilia Turpeinen, nuorisotyönohjaaja Katri Rantanen sekä kausityöntekijä Ilkka Vuori. Kanttorina ryhmässämme on Mari Siren. Ryhmänohjaajina toimivat isoset. Heihin tutustut tapaamisissa kevään aikana.

Kaikki rippikouluinfot lähetetään postitse sekä sähköpostitse. Lisäksi löydät leiriin liittyvät asiakirjat (infot, turvallisuusasiakirjat jne.) sekä yleistietoa rippikoulusta seurakuntamme nettisivuilta, osoitteesta: www.kirkkonummenseurakunnat.fi/tule-mukaan/nuorille/rippikoulu/rippikoulu-2020

Mikäli perheen taloudellisen tilanteen vuoksi rippikoulumaksusta olisi tarve keskustella, niin ole yhteydessä oman rippikouluryhmäsi ohjaajaan. Tietoa maksujärjestelystä ja täytettävä maksujärjestelyanomus löytyvät yllä mainitulta rippikoulusivulta.

Mikäli sinulla on jotain kysyttävää rippikouluun liittyen, voit soittaa tai lähettää sähköpostia.

Rippikouluterveisin

Emilia Turpeinen p.0400 844766

Katri Rantanen p.050 342 3197

Sähköpostit ovat muotoa: etunimi.sukunimi(at)evl.fi