Tervetuloa Suomenlinna 1 -riparille!

Sinun rippikouluryhmäsi on Suomenlinna 1. Rippikoulu on kokonaisuus, johon sisältyy tapaamisia ennen leirijaksoa, Kohti leiriä -päivä sekä leirijakso. Kaikki tapaamiset ovat osa rippikoulun opetusta ja läsnäolo tapaamisissa on tärkeää. Mikäli et pääse mukaan johonkin tapaamiseen, ole etukäteen yhteydessä oman ryhmäsi ohjaajaan. Ohjaaja sopii kanssasi poissaolon korvaamisesta.

1. tapaaminen: la 25.1. klo 16.45-19 keskustan kirkossa. Tapahtumassa ovat mukana kaikki vuoden 2020 rippikoulut. Tapahtumassa saat paljon infoa rippikoulusta.

2. tapaaminen: pe 6.3. klo 18-21. Tapaamme Masalan kirkolla (Tinantie 4) ja osallistumme messuun. Syömme illan aikana välipalaa.

3. tapaaminen: su 26.4. klo 9.45-15 perhepäivä. Kutsumme sinut yhdessä huoltajiesi kanssa tapaamiseen Kirkkonummen kirkkoon ja osallistumme messuun. Messun jälkeen siirrymme Keskustan seurakuntatalolle (Seurakunnantie 1). Tällöin keskustelemme tärkeistä rippikouluun ja leirijaksoon liittyvistä asioista, joten ainakin toisen huoltajan olisi hyvä olla paikalla. Tarjoamme päivän aikana kirkkokahvit ja pientä suolaista.

4. tapaaminen: ke 8.7. klo 11-16, Kohti leiriä -päivä Veikkolan seurakuntakodilla (Kisapolku1). Ohjelmassa on opiskelua ja rentoa yhdessä oloa. Tapaamisen aikana tarjotaan lounas.

5. leirijakso: 9.-15.7. Suomenlinnassa. Saat leirikirjeen lähempänä leirijaksoa.

6. konfirmaatioharjoitukset ja valokuvaus: Kirkkonummen kirkossa pe 17.7. klo 16.30-18.30.

7. Konfirmaatiojuhla: su 19.7. klo 14 Kirkkonummen kirkossa.

Ohjaajina rippikoulussasi toimivat pastori Emilia Turpeinen, nuorisotyönohjaaja Katri Rantanen sekä kausityöntekijä Ilkka Vuori. Kanttorina ryhmässämme on Mari Siren. Ryhmänohjaajina toimivat isoset. Heihin tutustut tapaamisissa kevään aikana.

Kaikki rippikouluinfot lähetetään postitse sekä sähköpostitse. Lisäksi löydät leiriin liittyvät asiakirjat (infot, turvallisuusasiakirjat jne.) sekä yleistietoa rippikoulusta seurakuntamme nettisivuilta, osoitteesta: www.kirkkonummenseurakunnat.fi/tule-mukaan/nuorille/rippikoulu/rippikoulu-2020

Mikäli perheen taloudellisen tilanteen vuoksi rippikoulumaksusta olisi tarve keskustella, niin ole yhteydessä oman rippikouluryhmäsi ohjaajaan. Tietoa maksujärjestelystä ja täytettävä maksujärjestelyanomus löytyvät yllä mainitulta rippikoulusivulta. Huomioithan, että maksujärjestelyanomus tulee toimittaa rippikouluryhmän ohjaajalle viimeistään huhtikuun loppuun mennessä.

Mikäli sinulla on jotain kysyttävää rippikouluun liittyen, voit soittaa tai lähettää sähköpostia.

Rippikouluterveisin

Emilia Turpeinen p.0400 844766

Katri Rantanen p.050 342 3197

Sähköpostit ovat muotoa: etunimi.sukunimi(at)evl.fi