Ristiinan rippikoululeiri (leirikylässä) 4.-6.9.2020

Tällä sivulla on tärkeää tietoa rippikoulustasi, lue se siis tarkkaan! Näytä tämä myös vanhemmillesi!

Olet mukana Ristiinan rippikoulussa, jonka konfirmaatio on la 12.9 klo 15 Pyhän Mikaelin kirkossa (Tallinmäki 1 , 02400 Kirkkonummi)

Rippikouluun sisältyy ennakkotapaamisia, jotka ovat osa rippikoulun opetuskokonaisuutta ja tärkeitä kohtaamisia koko ryhmän kanssa.

Koronapandemian aiheuttaman poikkeustilan vuoksi kevään rippikoulutapaamisia, leirimme kestoa ja sen pitopaikkaa jouduttiin muuttamaan.

Ristiinan muuttunut toteutus vuonna 2020

1. Etätapaaminen classroomissa helatorstaina 21.5 klo 11-13.

2. Etätapaaminen classroomissa sunnuntaina 31.5 klo 12-14.

3. Lähitapaaminen ke 2.9 n. klo 17-20. (Tapaamisen tarkka aika ja paikka tarkentuvat elokuun alussa).

4. Lähitapaaminen to 3.9 n. klo 17-20. (Tapaamisen tarkka aika ja paikka tarkentuvat elokuun alussa).

5.  Leirijakso 4.-6.9 Räfsön leirikylässälähtö perjantaina iltapäivällä. Lähdön tarkka aikataulu tarkentuu myöhemmin.

6. Konfirmaatioharjoitus ja valokuvaus pe 11.9. klo 18-20 Kirkkonummen keskustan kirkko.

7. Konfirmaatio la 12.9 klo 15 Pyhän Mikaelin kirkossa

Kaikki tapaamiset ovat osa rippikoulun opetusta ja läsnäolo tapaamisissa on tärkeää. Mikäli et pääse mukaan johonkin tapaamiseen, ole etukäteen yhteydessä oman ryhmäsi ohjaajaan. Ohjaaja sopii kanssasi poissaolon korvaamisesta.

Mikäli perheen taloudellisen tilanteen vuoksi rippikoulumaksusta olisi tarve keskustella, niin ole yhteydessä oman rippikouluryhmäsi ohjaajaan.

Ohjaajina rippikoulussasi toimivat pastori Johanna Siltala, nuorisotyönohjaaja Hugo Lehkonen ja kanttori Johanna Salmela. Ryhmänohjaajina toimivat isoset. Odotamme innolla, että pääsemme tutustumaan sinuun! Mikäli sinulla tai huoltajillasi on jotain kysyttävää rippikouluun liittyen, voit soittaa tai lähettää sähköpostia. Myös kaikenlaisista aikatauluongelmista kannattaa ottaa yhteyttä heti.

Nähdään linjoilla ja livenä.

Johanna Siltala, johanna.siltala@evl.fi 050 3231 6252,

Hugo Lehkonen, hugo.lehkonen@evl.fi, 050 5973799

Johanna Salmela, johanna.salmela@evl.fi, 050 3515 700

vapaapäivät ma ja ti

Veikkolan aluetyö. Valona-kuoron johtaja.

jumalanpalveluselämä, Kirsikan kehittämishanke vapaapäivät ma ja ti

Pappina saan olla mukana seurakuntalaisten elämässä ensi hetkistä loppuun asti: kastejuhlasta hautaan siunaukseen. Rippikoulutyö on tärkeä osa työtäni. Tällä hetkellä saan olla koordinoimassa seurakunnan olohuonetila Ellenin toimintaa kauppakeskus Kirsikassa.