Tervetuloa Räfsö 7 -riparille!

Rippikouluryhmäsi on Räfsö 7. Rippikoulu on kokonaisuus, johon sisältyy tapaamisia ennen leirijaksoa, Kohti leiriä -päivä sekä leirijakso. Kaikki tapaamiset ovat osa rippikoulun opetusta ja läsnäolo tapaamisissa on tärkeää. Mikäli et pääse mukaan johonkin tapaamiseen, ole etukäteen yhteydessä oman ryhmäsi ohjaajaan. Ohjaaja sopii kanssasi poissaolon korvaamisesta.

1. tapaaminen: la 25.1. klo 16.45–19 keskustan kirkossa (Pyhän Mikaelin kirkko). Tapahtumassa ovat mukana kaikki vuoden 2020 rippikouluryhmät. Tapahtumassa saat paljon infoa rippikoulusta sekä Raamatun ja riparipassin.
2. tapaaminen: ke 11.3 klo 17.30–19.30 Kirkkonummen keskustassa seurakuntatalolla (Seurakunnantie 1).
3. tapaaminen: su 5.4 klo 9.45–13.30 riparin perhepäivä. Tapaamme rippikoululaisten kanssa 9.45 keskustan kirkossa ja olemme yhdessä messussa. Messun jälkeen jatkamme rippikoululaisten kanssa suoraan läheiselle seurakuntatalolle (Seurakunnantie 1). Vanhemmat saapuvat perhepäivään seurakuntatalolle klo 12. Tapaamisessa keskustelemme tärkeistä rippikouluun ja leirijaksoon liittyvistä asioista, joten ainakin toisen huoltajan olisi hyvä olla paikalla. Perhepäivä päättyy klo 13.30.
4. tapaaminen: to 21.5 klo 15.00–19.30 (huom! helatorstai). Tapaamme klo 15.00 keskustan kirkossa. Osallistumme yhdessä klo 18 alkavaan helatorstain messuun, jossa siunataan isoset tehtäviinsä. Ilta päättyy messun loputtua.
5. tapaaminen: Kohti leiriä – päivä to 23.7.2020 klo 10–16, tapaamispaikkana Masalan kirkko (Tinantie 4). Luvassa on toisiimme tutustumista, oppimista ja rentoa yhdessä oloa. Päivän aikana tarjotaan lounas.
6. leirijakso: 24.–30.7 Räfsön leirisaaren pääkylässä. Saat leirikirjeen lähempänä leirijaksoa.
7. konfirmaatioharjoitukset ja valokuvaus: Kirkkonummen kirkossa pe 31.7. klo 13.00–15.30.
8. Konfirmaatiojuhla: su 2.8. klo 10 Kirkkonummen kirkossa. Nuoret saapuvat kirkkoon viimeistään klo 9.30. Konfirmaatio kestää n. 1,5 tuntia.

Ohjaajina rippikoulussasi toimivat diakoniatyöntekijä Mika Siltala, kanttori Mari Sirén sekä rippikoulu- ja nuorisopastori Emilia Turpeinen. Ryhmänohjaajina toimivat isoset. Heihin tutustut tapaamisissa kevään aikana.

Kaikki rippikouluinfot lähetetään postitse sekä sähköpostitse. Lisäksi löydät leiriin liittyvät asiakirjat (infot, turvallisuusasiakirjat jne.) sekä yleistietoa rippikoulusta seurakuntamme nettisivuilta, osoitteesta:

www.kirkkonummenseurakunnat.fi/tule-mukaan/nuorille/rippikoulu/rippikoulu-2020

Mikäli perheen taloudellisen tilanteen vuoksi rippikoulumaksusta olisi tarve keskustella, niin ole yhteydessä oman rippikouluryhmäsi ohjaajaan. Tietoa maksujärjestelystä ja täytettävä maksujärjestelyanomus löytyvät yllä mainitulta rippikoulusivulta. Huomioithan, että maksujärjestelyanomus tulee toimittaa rippikouluryhmän ohjaajalle viimeistään huhtikuun loppuun mennessä.

Mikäli sinulla on jotain kysyttävää rippikouluun liittyen, voit olla meihin yhteydessä.

Rippikouluterveisin
Emilia Turpeinen, p. 0400 844 766
Mika Siltala, p. 0500 443 063
Mari Sirén, p. 040 824 0025