Tervetuloa Räfsö 5 -rippikouluun!

Rippikoulu on kokonaisuus, johon sisältyy tapaamisia ennen leirijaksoa, Kohti leiriä -päivä sekä leirijakso. Kaikki tapaamiset ovat osa rippikoulun opetusta ja läsnäolo tapaamisissa on tärkeää. Mikäli et pääse mukaan johonkin tapaamiseen, ole etukäteen yhteydessä oman ryhmäsi ohjaajaan. Ohjaaja sopii kanssasi poissaolon korvaamisesta.

1. tapaaminen: la 25.1.2020 klo 17-19 Kirkkonummen Pyhän Mikaelin kirkko, Tallinmäki 1, 02400 Kirkkonummi. Tämä on kaikkien ripariryhmien yhteistapaaminen. Tuo tähän tapaamiseen täytetty ja allekirjoitettu turvatietolomake, jonka sait postitse kotiisi. Tule kirkkoon klo 16.45!

2. tapaaminen: su 22.3. klo 14-18 Masalan Pyhän Matteuksen kirkko, Tinantie 4, 02430 Masala.

3. tapaaminen: su 19.4. klo 10-14 Kirkkonummen Pyhän Mikaelin kirkko ja Ellen. Ellen on seurakunnan tila Kauppakeskus Kirsikassa, Saloviuksentie 3. Aloitamme ensin messussa ja jatkamme sitten suoraan Ellenissä. Tämä tapaaminen on perhepäivä – eli otathan huoltajasi mukaan!

4. tapaaminen: Kohti leiriä -päivä la 11.7. klo 11-16 Ellen, kauppakeskus Kirsikka, Saloviuksentie 3. Päivän aikana luvassa on toisiimme tutustumista, oppimista ja rentoa yhdessä oloa. Päivän aikana tarjotaan lounas.

5. leirijakso: 12.-18.7.2020 Leirikeskus Räfsö, Räfsön saarella. Saat leirikirjeen lähempänä leirijaksoa postitse/sähköpostitse.

6. konfirmaatioharjoitukset ja valokuvaus: pe 24.7. klo 16-18 Kirkkonummen Pyhän Mikaelin kirkko, Tallinmäki 1, 02400 Kirkkonummi.

7. Konfirmaatiojuhla: la 25.7. klo 12 Kirkkonummen Pyhän Mikaelin kirkko, Tallinmäki 1, 02400 Kirkkonummi.

Ohjaajina rippikoulussasi toimivat Johanna Tilus, Teija Salovaara-Korhonen ja Lauri Nygrén. Kanttorina ryhmässämme on Tarja Viitanen. Ryhmänohjaajina toimivat isoset. Heihin tutustut tapaamisissa kevään aikana.

Mikäli perheen taloudellisen tilanteen vuoksi rippikoulumaksusta olisi tarve keskustella, niin ole yhteydessä oman rippikouluryhmäsi ohjaajaan. Tietoa maksujärjestelystä ja täytettävä maksujärjestelyanomus löytyvät Rippikoulu-sivulta. Huomioithan, että maksujärjestelyanomus tulee toimittaa rippikouluryhmän ohjaajalle viimeistään huhtikuun loppuun mennessä.

Mikäli sinulla on jotain kysyttävää rippikouluun liittyen, voit soittaa tai lähettää sähköpostia.

Rippikouluterveisin Johanna, Teija ja Lauri