Räfsö 3, rippikoulu 25.1.-11.7.2020

Hei rippikoululainen!

Tässä  on tärkeää tietoa rippikoulustasi!

Sinun rippikouluryhmäsi on Räfsö 3. Rippikoulu on kokonaisuus, johon sisältyy tapaamisia ennen leirijaksoa, Kohti leiriä -päivä sekä leirijakso. Kaikki tapaamiset ovat osa rippikoulun opetusta ja läsnäolo tapaamisissa on tärkeää. Mikäli et pääse mukaan johonkin tapaamiseen, ole etukäteen yhteydessä oman ryhmäsi ohjaajaan. Ohjaaja sopii kanssasi poissaolon korvaamisesta.

1. tapaaminen: la 25.1. klo 15-19. Aloitamme keskustan seurakuntatalon takkahuoneessa, Sali 4, (Seurakunnantie 1). Seurakuntatalolta siirrymme klo 16.45 Kirkkonummen keskustan kirkkoon, jossa tapaaminen päättyy klo 19. Tapahtumassa saat paljon infoa rippikoulusta. Tuo turvatietolomake täytettynä jo tähän ensimmäiseen tapaamiseen.

1. tapaaminen: su 2.2. klo 9.45-15. Tapaamme Kirkkonummen keskustan kirkossa ja osallistumme messuun. Messun jälkeen jatkamme työskentelyä keskustan seurakuntatalolla. Syömme päivän aikana lounaan.

1. tapaaminen: su 19.4. klo 9.45-13, perhepäivä. Kutsumme sinut yhdessä huoltajiesi kanssa mukaan Kirkkonummen kirkkoon messuun, josta siirrymme seurakuntatalolle. Perhepäivään liittyy huoltajille oma info-osuus.

1. tapaaminen: ma 29.6. klo 10-15, Kohti leiriä -päivä.  Ohjelmassa on toisiimme tutustumista, oppimista ja rentoa yhdessä oloa. Päivän aikana tarjotaan lounas.  Kohti leiriä -päivän paikka ilmoitetaan myöhemmin.

1. leirijakso: ti 30.6.- ma 6.7. Räfsön leirisaaressa, pääkylä. Saat leirikirjeen lähempänä leirijaksoa sähköpostitse.

1. konfirmaatioharjoitukset ja valokuvaus: Kirkkonummen kirkossa to 9.7. klo 16-18

1. Konfirmaatiojuhla: la 11.7. klo 15 Kirkkonummen kirkossa

Ohjaajina rippikoulussasi toimivat pastori Juhani Nurminen, rippikouluohjaajat Nina Hotma ja Heidi Vainonen. Kanttorina ryhmässämme on Mari Sirén. Ryhmänohjaajina toimivat myös isoset. Heihin tutustut tapaamisissa kevään aikana.

Kaikki rippikouluinfot lähetetään pääsääntöisesti sähköpostitse, alkuinfokirje myös kirjepostina. Sähköpostien lisäksi löydät leiriin liittyvät asiakirjat (infot, turvallisuusasiakirjat jne.) sekä yleistietoa rippikoulusta seurakuntamme nettisivuilta, osoitteesta:

Jos sinulla on jotain kysyttävää rippikouluun liittyen, voit soittaa tai lähettää sähköpostia.

Mikäli perheen taloudellisen tilanteen vuoksi rippikoulumaksusta olisi tarve keskustella, niin ole yhteydessä oman rippikouluryhmäsi ohjaajaan. Tietoa maksujärjestelyistä ja täytettävä maksujärjestelyanomus löytyvät yllä mainitulta rippikoulusivulta. Huomioithan, että maksujärjestelyanomus tulee toimittaa rippikouluryhmän ohjaajalle viimeistään huhtikuun loppuun mennessä.

Rippikouluterveisin

Juhani Nurminen (050-376 1507) ja Nina Hotma (050-376 1508).

Sähköpostit ovat muotoa: etunimi.sukunimi(at)evl.fi

johtava varhaiskasvatuksen ohjaaja

Varhaiskasvatuspalvelut

aikuistyö ja lähetystyö vapaapäivät to ja pe