Purjehdusripari 21.-23.8. Räfsö

Poikkeustilan vuoksi kevään rippikoulutapaamiset sekä leirin paikka ja ajankohta on jouduttu siirtämään.

Ryhmän etätapaamiset ovat Classroomin kautta verkossa su 24.5. klo 15-17 ja to 28.5. klo 17-19.

Lähitapaamiset ennen leiriä: Ti 18.8. klo 17-19.30 Masalan kirkolla (osoite Tinantie 4). Huom! Tällöin myös huoltajasi ovat tervetulleita mukaan! To 20.8. tapaamme uudelleen samaan aikaan Masalan kirkolla.

Leirijakso: 21.-23.8. Räfsön leirikeskus, Kirkkonummi. Leirillä pääsemme purjehtimaan Porkkalan vesillä! Saat leirikirjeen myötä tarkempaa tietoa elokuun alussa.

Konfirmaatioharjoitus ja valokuvaus: To 3.9. klo 17-18.30 Kirkkonummen kirkossa (osoite Tallinmäki 1)

Konfirmaatiojuhla: Su 6.9. klo 10-11 Kirkkonummen kirkko

Ohjaajina rippikoulussasi toimivat Terho Haataja ja Inkeri Saksa. Ryhmänohjaajina toimivat isoset.

Mikäli sinulla on jotain kysyttävää rippikouluun liittyen, voit soittaa tai lähettää sähköpostia.

Rippikouluterveisin Terho ja Inkeri

diakoniatyöntekijä

Eteläinen Kirkkonummi ja Kantvikin alue sekä itäinen Kirkkonummi ja Masalan alue