Kesän päiväripari 3.-8.6.2020 Masalan kirkolla

Tosi kiva, että olet mukana kesän päivärippikoulussa! Tässä on tärkeää tietoa muuttuneesta rippikoulustasi, lue tarkkaan ja näytä myös huoltajallesi! Olet saanut samat tiedot myös sähköpostikirjeenä.

Rippikoulu on kokonaisuus, johon on sisältynyt tapaamisia myös ennen varsinaista rippikoulujaksoa. Kaikki tapaamiset ovat osa rippikoulun opetusta ja läsnäolo tapaamisissa on tärkeää. Mikäli et sairastumisen tai muun erityisen painavan syyn takia pääse mukaan johonkin tapaamiseen, ole etukäteen yhteydessä oman ryhmäsi ohjaajaan. Ohjaaja sopii kanssasi poissaolon korvaamisesta.

Kesän 2020 päiväriparin kesto on hieman lyhentynyt aiemmin kerrotusta. Päiväripari kokoontuu Masalan kirkolla 3.6–8.6 (huomioi aikaisempi päättymispäivä). Päivärippikoulussa kiinnitetään erityistä huomiota väljyys-, hygienia ja turvallisuuskysymyksiin yhteiskunnan koronatilanteen vuoksi.

Konfirmaatio on su 13.9. klo 10, mikäli kofirmaatioita voidaan turvallisesti tuolloin järjestää (seuraamme Suomen hallituksen ja terveysviranomaisten ohjeita). Konfirmaatioharjoitus ja valokuvaus ovat Kirkkonummen Pyhän Mikaelin kirkossa pe 11.9. klo 16-18. Näistä saat ohjeita rippikoulun aikana.

Ohjaajina rippikoulussasi toimivat pastori Nina Stjernvall-Kiviniemi, lastenohjaaja Milla Seire ja rippikouluohjaaja Johanna Fleming. Kanttorina ryhmässämme on Maria Laakso. Ryhmänohjaajina toimivat isoset. Osaan meistä olet jo tutustunut kevään tapaamisissa, toiset tapaat 3.6. Masalan kirkolla.

Kaikki rippikouluinfot lähetetään sähköpostitse tai kirjepostina. Lisäksi löydät leiriin liittyvät asiakirjat (infot, turvallisuusasiakirjat jne.) sekä yleistietoa rippikoulusta seurakuntamme nettisivuilta.

Kesän päivärippikoulun maksu 30 e laskutetaan sähköpostilaskulla. Mikäli perheen taloudellisen tilanteen vuoksi rippikoulumaksusta on tarve keskustella, ole yhteydessä oman rippikouluryhmäsi ohjaajaan mahdollisimman pian. Tietoa maksujärjestelystä ja täytettävä maksujärjestelyanomus löytyvät yllä mainitulta rippikoulusivulta.

Ota rohkeasti yhteyttä, jos jokin asia askarruttaa!

Rippikouluterveisin

Nina, Milla ja Johanna

Perheet keskusta, Masala ja Veikkola Verkostot

kouluyhteistyö, varhaisnuorisotyö vapaapäivät ma ja ti