Räfsö Leirikylä

Alkuinfoa rippikoulusta

Olet mukana Räfsön Leirikylän rippikoulussa 8.-14.7.2019, jonka konfirmaatio on 21.7. klo 10. Rippikouluun kuuluvat myös seuraavat ennakkotapaamiset:

1) Ensimmäiseksi kokoonnumme yhteiseen aloitustapahtumaan la 26.1. klo 16.45 Kirkkonummen keskustan kirkkoon, jossa tapaaminen päättyy klo 19. Saat    tapahtumassa paljon infoa tulevasta.

2) Seuraavaksi tapaamme sunnuntaina 24.3. klo 14–18 Masalan kirkolla, Tinantie 4. Ohjelmassa on tutustumista, rentoa yhdessäoloa ja yhteistä työskentelyä. Syömme tapaamisessa  reilun välipalan. Osallistumme myös yhdessä messuun klo 17-18.

3) Kutsumme sinut yhdessä vanhempasi kanssa tapaamiseen sunnuntaina 19.5. klo 14–18 Masalan kirkolla, Tinantie 4. Tällöin keskustelemme tärkeistä rippikouluun ja leirijaksoon liittyvistä asioista, joten ainakin toisen huoltajan tulisi olla paikalla. Riparilaisten ohjelmaan kuuluu messu klo 17–18, ja myös huoltajat ovat lämpimästi tervetulleita osallistumaan messuun.

4) Ennen leirin aloittamista tapaamme vielä Kohti leiriä -päivässä su 7.7. klo 11–16 Lyanilla, Pappilanmäki 5. Tarjoamme päivän aikana lounaan.

Konfirmaatioharjoitukset ja valokuvaus ovat pe 19.7. klo 11–13.30 Kirkkonummen keskustan kirkossa. (Huom. muuttunut kellonaika!)

Lisäksi kaikkien vuoden 2019 rippikoululaisten huoltajat ovat tervetulleita 10.4. klo 18  vanhemmuuteen ja kasvatukseen liittyvään keskusteluiltaan. Kauppakeskus Kirsikan kauppakäytävä (entinen Postin tila) Saloviuksentie 3

Ohjaajina rippikoulussasi toimivat pastori Anna-Maija Kuutti-Manninen, lastenohjaaja, perhetyöntekijä Teija Salovaara-Korhonen sekä kanttori Johanna Salmela. Ryhmänohjaajina toimivat isoset. Meihin kaikkiin tutustut ennen pitkää! Mikäli sinulla on jotain kysyttävää rippikouluun liittyen, soita tai lähetä sähköpostia (yhteystiedot alla).

Liitteenä saat myös turvatietolomakkeen, jonka pyydämme sinua tuomaan 24.3. tapaamiseen täytettynä ja huoltajan allekirjoittamana. Voit lähettää lomakkeen myös skannattuna sähköpostitse ennen tapaamista.

Nähdään piakkoin,

t: Anna-Maija, Teija ja Johanna

anna-maija.kuutti-manninen@evl.fi, 050 3569041, teija.salovaara-korhonen@evl.fi, 0400 272 214, johanna.salmela@evl.fi, 050 351 5700.

P.S. Jos haluat täydentää ilmoittautumisen yhteydessä antamasi ruoka-aineallergiatiedot jo ennakkotapaamisia varten, lähetäthän tiedot sähköpostitse mahdollisimman pian. Kiitos!