Räfsö 7

Tältä sivulta saat tietoa rippikoulusi kokoontumisista, konfirmaatiosta ja muista rippikouluusi liittyvistä ajankohtaisista asioista!

Olet mukana Räfsö 7 -rippikoulussa, jonka leirijakso alkaa 30.7. klo 11-16 Kirkkonummen seurakuntatalolla. Tapaamisessa tarjoamme lounaan. Leirillä Räfsön saaressa olemme 31.7.-6.8.

Lauantaina 26.1. kokoonnuimme yhteiseen aloitustapahtumaan Kirkkonummen Pyhän Mikaelin kirkossa keskustassa. Sait sieltä paljon infoa tulevasta ja mukaasi repun, jossa oli Raamattu ja riparin käyntikortti. Ota ne mukaasi jokaiseen seuraavaan kokoontumiseen ja käyntikortti käydessäsi tutustumiskäynnillä messussa. Jos et ollut mukana 26.1., olet saanut henkilökohtaisen viestin korvaavasta tehtävästä/messukäynnistä.

Lauantaina 6.4. klo 13-16 tapaamme sinut ja vanhempasi Veikkolan seurakuntakodilla. Tällöin keskustelemme tärkeistä rippikouluun ja leirijaksoon liittyvistä asioista, joten ainakin toisen huoltajan tulisi olla paikalla.

Perjantaina 10.5. klo 16-19 kokoonnumme Masalan kirkolla. Ohjelmassa on tutustumista, rentoa yhdessäoloa ja yhteistä työskentelyä. Välipalaa on tarjolla klo 16. Osallistumme yhdessä myös nuorten messuun.

Konfirmaatioharjoitus ja valokuvaus ovat perjantaina 9.8. klo 17-19.30 Pyhän Mikaelin kirkossa Kirkkonummen keskustassa.

Rippikoulusi huipentuu konfirmaatioon Pyhän Mikaelin kirkossa su 11.8. klo 10. Tästä puhumme paljon lisää tapaamisissamme sekä leirijaksolla.

Kaikkien vuoden 2019 rippikoululaisten huoltajat ovat tervetulleita 10.4. klo 18 seurakunnan tilaan kauppakeskus Kirsikkaan vanhemmuuteen ja kasvatukseen liittyvään keskusteluiltaan.

Ohjaajina rippikoulussasi toimivat pastori Emilia Turpeinen, nuorisotyön ohjaaja Tarja Kivikkola ja lastenohjaaja Milla Seire. Ryhmänohjaajina toimivat isoset.

Ilmoitithan turvatietolomakkeella kaikki tiedot, jotka saattavat vaikuttaa rippikoulussa olemiseesi (esim. yöpymiseen tai peseytymiseen liittyvät erityistarpeet)? Jos jotain unohtui, ota rohkeasti yhteyttä!

Tästä pääset tutustumiskyselyyn, joka täytetään perhepäivässä 6.4.

Leirikirje on lähetetty huoltajan sähköpostiin perjantaina 26.7. Samat tiedot löytyvät tästä:

Leirikirje

LEIRI Räfsö 7

PAIKKA Räfsö. Långholminpolku 25

AIKA 30.-6.8.2019

KONFIRMAATIO Kirkkonummen kirkko su 11.8. klo 10

KOHTI LEIRIÄ -PÄIVÄ Kirkkonummen seurakuntatalolla ti 30.7. klo 11-16

Yleistä: Olemme lähdössä yhdessä leirille. Lue tämä leirikirje tarkkaan ja näytä se myös huoltajallesi. Jos sinulle nousee kirjeen pohjalta kysymyksiä, ota rohkeasti yhteyttä!

Ohjaajat: pastori Emilia Turpeinen, puh. 040 084 4766

nuorisotyönohjaaja Tarja Kivikkola, puh. 050 367 8721

lastenohjaaja Milla Seire, puh. 040 841 0340

Isoset

Elsa, Iina, Siiri, Sinna, Tea ja Tuomas

Sekä yövalvoja Piia

Kuljetus: Lähtö yhteiskuljetuksella 31.7. klo 12

Lähtöpaikka Veikkolan seurakuntakodin pihalta, Kisapolku 1

Mukaan pääsee myös Nissnikun koulun bussipysäkiltä n. klo 12.20

ja keskustan seurakuntatalon parkkipaikalta n. klo 12.30

Takaisin Räfsöstä lähdemme yhteiskuljetuksella 6.8. noin klo 13

Paluupaikat toteutuvat käänteisessä järjestyksessä, eli ensin Kirkkonummen keskustan seurakuntatalon parkkipaikka n. klo 13.30, jonka jälkeen Nissnikun koulun pysäkki n. 13.40 ja lopuksi Veikkolan seurakuntakoti n. klo 14.

Kioski: Leirikeskuksen kioskia varten kannattaa varata pieni summa rahaa.

Herkkyydet, allergiat yms.:  Jos sinulla on ruoka-aine- ja/tai lääkeaineherkkyyksiä, tarkista, että olet ilmoittanut niistä turvatietokortissa, jonka huoltajasi allekirjoittavat!

Samaten ilmoita, jos olet jatkuvalla lääkityksellä tai jos sinulla on jokin sairaus tai muu asia, joka vastaavan ohjaajan on tärkeä tietää.

Vakuutus: Seurakuntamme on vakuuttanut leiritoimintaan osallistuvat nuoret tapaturmien varalle. Tapaturmavakuutus ei sisällä matkatavaravakuutusta. Näin ollen jokainen leiriläinen on vastuussa omista henkilökohtaisista leiritavaroistaan.

Soittimet: Jos harrastat musiikkia ja sinulla on helposti kuljetettava instrumentti, ota se halutessasi mukaan!

Päihteet: Päihdyttävien ja huumaavien aineiden hallussapito ja käyttö on ehdottomasti kielletty. Leirimme on savuton. Myös energiajuomien tuonti leirille on kielletty.

Rippikoulumaksu:

Rippikoulumaksulinkki on lähetetty huoltajalle heinäkuun alussa. Tarkistattehan, että maksu on maksettu ennen leirin alkua. Leirimaksuun on mahdollista hakea alennusta erityisin perustein.

Alennus myönnetään sen perusteella, että perhe on toimeentulotuen tai muun yhteiskunnallisen tukijärjestelmän piirissä. Myös muita erityisiä taloudellisia perusteita voi olla. Anomus tehdään erillisellä lomakkeella: http://www.kirkkonummenseurakunnat.fi/tule-mukaan/nuorille/rippikoulu/rippikoulu-2019

Varusteet: Ota mukaan leirille ainakin seuraavat varusteet:

• lakanat ja tyynyliina tai: makuupussi, tyynyliina ja aluslakana

• saunomis- ja peseytymisvälineet, uimapuku ja pyyhe

• yöpuku

• sisätossut / villasukat

• lämmintä vaatetta

• vaihtovaatteita

• ainakin parit kengät

• sadevarusteet

• omat hygieniatuotteet

• omat lääkkeet