Räfsö 7

Tältä sivulta saat tietoa rippikoulusi kokoontumisista, konfirmaatiosta ja muista rippikouluusi liittyvistä ajankohtaisista asioista!

Olet mukana Räfsö 7 -rippikoulussa, jonka leirijakso alkaa 30.7. klo 11-16 Kirkkonummen seurakuntatalolla. Tapaamisessa tarjoamme lounaan. Leirillä Räfsön saaressa olemme 31.7.-6.8.

Lauantaina 26.1. kokoonnuimme yhteiseen aloitustapahtumaan Kirkkonummen Pyhän Mikaelin kirkossa keskustassa. Sait sieltä paljon infoa tulevasta ja mukaasi repun, jossa oli Raamattu ja riparin käyntikortti. Ota ne mukaasi jokaiseen seuraavaan kokoontumiseen ja käyntikortti käydessäsi tutustumiskäynnillä messussa. Jos et ollut mukana 26.1., olet saanut henkilökohtaisen viestin korvaavasta tehtävästä/messukäynnistä.

Lauantaina 6.4. klo 13-16 tapaamme sinut ja vanhempasi Veikkolan seurakuntakodilla. Tällöin keskustelemme tärkeistä rippikouluun ja leirijaksoon liittyvistä asioista, joten ainakin toisen huoltajan tulisi olla paikalla.

Perjantaina 10.5. klo 16-19 kokoonnumme Masalan kirkolla. Ohjelmassa on tutustumista, rentoa yhdessäoloa ja yhteistä työskentelyä. Välipalaa on tarjolla klo 16. Osallistumme yhdessä myös nuorten messuun.

Konfirmaatioharjoitus ja valokuvaus ovat perjantaina 9.8. klo 17-19.30 Pyhän Mikaelin kirkossa Kirkkonummen keskustassa.

Rippikoulusi huipentuu konfirmaatioon Pyhän Mikaelin kirkossa su 11.8. klo 10. Tästä puhumme paljon lisää tapaamisissamme sekä leirijaksolla.

Kaikkien vuoden 2019 rippikoululaisten huoltajat ovat tervetulleita 10.4. klo 18 seurakunnan tilaan kauppakeskus Kirsikkaan vanhemmuuteen ja kasvatukseen liittyvään keskusteluiltaan.

Ohjaajina rippikoulussasi toimivat nuorisotyön ohjaaja Tarja Kivikkola ja lastenohjaaja, perhetyöntekijä Milla Seire. Joukkoomme liittyy kevään aikana myös uusi rippikoulutyön pastori. Ryhmänohjaajina toimivat isoset.

Ilmoitithan turvatietolomakkeella kaikki tiedot, jotka saattavat vaikuttaa rippikoulussa olemiseesi (esim. yöpymiseen tai peseytymiseen liittyvät erityistarpeet)? Jos jotain unohtui, ota rohkeasti yhteyttä Millaan tai Tarjaan!

lastenohjaaja, perhetyöntekijä

Perheet Laajakallio, Masala ja Veikkola Verkostot