Tervetuloa Räfsö 5 -rippikouluun!

Tältä sivulta saat tietoa rippikoulusi kokoontumisista, konfirmaatiosta ja muista rippikouluusi liittyvistä ajankohtaisista asioista!

Olet mukana Räfsö 5 -rippikoulussa, jonka leirijakso on 19.-25.7.2019 ja konfirmaatio su 28.7.2019 klo 10 Kirkkonummen Pyhän Mikaelin kirkossa (Tallinmäki 1).

Konfirmaatioharjoitukset ja valokuvaus pe 26.7.2019 klo 17-19 Kirkkonummen Pyhän Mikaelin kirkossa.

Rippikoulu alkoi kaikkille yhteisellä aloitustapahtumalla, joka oli la 26.1. Kirkkonummen Pyhän Mikaelin kirkossa. Sait sieltä mukaasi repun, jossa oli Raamattu ja riparin käyntikortti. Ota ne mukaasi jokaiseen seuraavaan kokoontumiseen. Yksi messukäynti sinun tulee näiden yhteisten tapahtumien lisäksi. Jos jostain syystä et pääse ryhmän yhteisiin kokoontumisiin, niin silloin sinun tulee tehdä korvaava tehtävä ja korvaava messukäynti. Ilmoitathan esteestä aina etukäteen.

2) Seuraavaksi tapaamme su 31.3. klo 9.50 Kirkkonummen Pyhän Mikaelin kirkossa. Osallistumme yhdessä messuun (klo 10-11), jonka jälkeen siirrymme suoraan seurakuntatalolle, jossa ohjelma jatkuu. Ohjelmassa on tutustumista, rentoa yhdessäoloa, opiskelua ja lounaan. Mikäli et ole ilmoittanut erikoisruokavaliotasi rippikouluilmoittautumisen yhteydessä, niin olethan meihin yhteydessä heti kirjeen saatuasi. Tapaaminen päättyy klo 15 mennessä.

3) Kutsumme sinut yhdessä vanhempasi/huoltajasi kanssa mukaan perhepäivään su 28.4. klo 12 Veikkolan seurakuntakodille (Kisapolku 1). Osallistumme ensin yhdessä messuun, jonka jälkeen on kirkkokahvit/välipala sekä ohjelmaa nuorille ja aikuisille. Tilaisuus päättyy viimeistään klo 16. Päivä sisältää tärkeää tietoa rippikoulusta ja konfirmaatiosta.

4) Ennen leirille lähtöä tapaamme vielä Kirkkonummen Pyhän Mikaelin kirkossa (Tallinmäki 1) to 18.7. klo 12. Päivän aikana valmistaudumme leiriin. Päivän aikana tarjotaan lounas. Tilaisuus päättyy klo 17 mennessä. HUOM! Paikka vaihtunut seurakuntatalolta kirkolle! Ota Raamattu ja kirkkokäyntikortti mukaasi!

5) Tiedoksi huoltajille! Tervetuloa keskustelemaan nuoren elämän kysymyksistä ja vanhemmuuden haasteista seurakunnan uuteen tilaan Kauppakeskus Kirsikan kauppakäytävällä (entinen Postin tila, Saloviuksentie 3) keskiviikkona 10.4. klo 18! Mukana pastori Johanna Siltala, lastenohjaaja Anne-Mari Teukku sekä johtava perheneuvoja Anja Saloheimo.

Ohjaajina rippikoulussasi toimivat teologi Johanna Tilus, nuorisotyönohjaaja Heidi Namuhuya ja kausityöntekijä Lauri Nygrén. Mukana rippikoulussa on myös isosia. Meihin kaikkiin tutustut ennen pitkää! Mikäli sinulla tai huoltajillasi on jotain kysyttävää rippikouluun liittyen, voit soittaa tai lähettää sähköpostia.

Nähdään piakkoin,

toivottavat Johanna & Heidi & Lauri

Leirikirje. Tärkeää tietoa leirin aikatauluista!

31.3. tapaamisen korvaava tehtävä, palauta Johanna Tilukselle sähköpostitse 31.5. mennessä.

28.4. tapaamisen korvaava tehtävä, palauta Heidi Namuhuyalle sähköpostitse 31.5. mennessä

Turvatietokortti, palauta Johanna Tilukselle postitse 31.5. mennessä: Kirkkonummen suomalainen seurakunta, Johanna Tilus, PL 26. 02401 Kirkkonummi.