Vanhemmuuden vuoristoradalla

Vertaisryhmä vanhemmuuden kysymyksistä.

Kirkkonummen suomalainen seurakunta, kunnan avoin varhaiskasvatus sekä perhepalvelut ja neuvolan perhetyö järjestävät yhdessä keskusteluryhmiä vanhemmille kunnan kolmessa asukaspuistossa. Joka kerralle on oma teemansa. Voit osallistua vaikka kaikkiin tai valita aiheista ja paikoista sinulle sopivimmat. Lapsille on järjestetty omaa ohjattua puuhaa aikuisten keskustelun ajaksi.

Ryhmät ovat maksuttomia eikä niihin tarvitse ilmoittautua. Syksyn 2019 ja kevään 2020 keskustelut:

Kannonkolo                   Piennarpiha               Veikonvintti

Vanhemmuuden elämänkaari                                     4.10.                                  18.9.                                30.9.

Riittävä ja tarpeeksi hyvä vanhemmuus                  8.11.                                  6.11.                              11.11.

Vanhemmuuden "sallitut ja kielletyt" tunteet       17.1.                                    8.1.                                13.1.

Vanhempana sukupolvien ketjussa                              7.2.                                    5.2.                                24.2.

Oma hyvinvointi vanhemmuuden kulmakivenä       6.3.                                    4.3.                                16.3.