Kaakaokerho on 1-2-luokkalaisten oma kerho.

Mitä mukavaa voisi tehdä koulupäivän jälkeen? Kaakaokerho on pienen koululaisen oma kerho. Kerhossa on mahdollisuus leikkiä, pelata, askarrella, laulaa ja liikkua. Joka kerhokerta kokoonnutaan myös yhdessä pieneen hartaushetkeen. Kerholaisille on tarjolla pieni välipala. Toiminta on maksutonta.

Syksyn 2021 kerhopaikat ja -ajat

Ellen, kauppakeskus Kirsikka

- torstaisin klo 13-15 (parillinen viikko) ja klo 13-15.30 (pariton viikko)

Veikkolan seurakuntakoti

- maanantaisin ja torstaisin klo 13-15.30 (yksi ryhmä, kerho kokoontuu 2 kertaa viikossa)

Syksyn kerhoihin haetaan sähköisellä hakemuksella 1.8. - 15.8.2021Linkki avautuu uudessa välilehdessä. (lomake aukeaa uuteen ikkunaan)

Pandemia-aika saattaa aiheuttaa muutoksia seurakuntien toiminnassa. Koronainfo-sivulta löydät ajankohtaisen tilanteen.

Varhaiskasvatuksen tietosuojaselosteLinkki avautuu uudessa välilehdessä (linkki aukeaa uuteen ikkunaan)

Lapsia ulkoilemassa
Leikkien kaakaokerhossa

lastenohjaaja Masala, Veikkola

Veikkolan ja Masalan päiväkerhot, kaakaokerhot.

Veikkolan päiväkerho, kaakaokerhot, perhetupa; Toimiva Perhe -kurssit