Toukokuun puuha

Toukokuussa on jo melkein kesä! Ulkona on mukava puuhailla ja tutkia, mitä luonnossa tapahtuu.

Masalan kirkon, Papinniityn kerhotilan ja Veikkolan seurakuntakodin ikkunoissa on Perhetuvan iltarastit. Niistä löydät viikoittain vaihtuvia temppuja ja tehtäviä klo 12-20 joka päivä 3.-23.5.

Lapset pomppivat Masalan kirkon nurmikolla.

Toukokuun rukous

Rakas taivaan Isä,

Kiitos ihanista kukista, perhosista ja linnuista!
On kiva leikkiä ulkona, kun on välillä lämmintäkin. Hiekkaleikkeihin en koskaan kyllästy. Voi rakentaa luolia, koteja, aitoja ja autoteitä tai ihan mitä vain keksinkin.
Kaikenlaiset juoksuleikitkin ovat talven jälkeen tosi hauskoja!

Joskun teen tyhmästi tai väärin ja se harmittaa! Tulee pahaa mieltä, ehkä muillekin kuin minulle. Rakas Jumala, anna silloin sanat, että voin pyytää anteeksi.

Jeesus, siunaa minut, rakkaat ihmiset lähelläni ja kauempana. Kiitos, kun olet meidän kanssamme jokaisena päivänä.

Aamen

Rakenna labyrintti ulos tai sisälle videon ohjeiden mukaan!