Lokakuun puuhat

Lokakuussa iloitaan syksyn kirpeydestä ja liikutaan suojelusenkelin kanssa. Iltarukousviikolla 3.-9.10. muistellaan tuttuja rukouksia.

Kirkkonallella on enkelinsiivet. Kynttilä palaa ja vieressä on pieni koriste-enkeli.

Enkelipuuha

Maalataan kämmenet sormiväreillä ja painetaan ne kartongille vierekkäin peukalot yhdessä. Voit käyttää maalaukseen myös vesivärejä, marjasosetta tai piirtää kämmenten ääriviivat.

Voit kirjoittaa enkelitauluun oman iltarukouksesi.

Pienten käsien kämmenjäljet valkoisella maalilla painettuina kuin enkelinsiivet. Teksti: rakas jeesus siunaa meitä anna meille enkeleitä.

Enkelipolku

Rakentakaa tasapainorata kotoa löytyvistä välineistä ja kulkekaa sitä pitkin toisianne taluttaen. Voitte myös kokeilla miltä tuntuu kulkea silmät kiinni. Minkähänlainen enkelipolku pihalta tai lähimetsästä löytyy?

Enkelihieronta

Piirtäkää toistenne selkään enkelin askelia lorun mukaan. Loru Kirkkomuskari-kirjasta, Katia Rautasuo.

Pienen pieni enkeli etsi pientä (oma nimi)

Siunauksen silitteli, siunauksen silitteli

kulki yhtä matkaa, kulki yhtä matkaa.

Pienen pieni enkeli rakkautta antaa.

Lokakuun rukous

Rakas Isä taivaassa!

Kiitos ihanista taideteoksista, joita maalaat metsiin ja taivaalle!
Kesän vihreyden jälkeen huikeat syksyn värit tuntuvat tosi rohkeilta.

Rakas Jumala, anna minulle ja kaikille ihmisille oikeanlaista rohkeutta tehdä aivan uusia, erilaisia asioita.
Joku aloittaa uuden harrastuksen, joku on saanut uuden ystävän.
Joku on aloittanut päiväkodissa tai on uusi koululainen.

Kaikkeen uuteen pyydämme sinun siunaustasi, rakas taivaan Isä.

Aamen.