Ideoita ja tukea lapsille ja perheille verkossa

Tältä sivulta löydät vinkkejä ja linkkejä, mitä tehdä kotona nyt, kun emme kohtaa toisiamme kerhoissa ja tapahtumissa.

Juttuluuri-puhelin lapsille, nuorille ja heidän vanhemmilleen puh.0504761379 päivystää ma-la klo 13-15.

Lastenkirkossa puuhataan ja hiljennytään Päkän ja Pulmun kanssa

Päkä-lammas ja Pulmu-kyyhky opastavat pieniä arjessa. Heidän seurassaan voi harjoitella arjen valintoja, kaveritaitoja, iltarauhoittumista ja tutkia myös kirkkoa. Lue tästä linkistä, miten käyttää Lastenkirkko.fi -sivustoa yhdessä lasten kanssa.

Ruoka-apua ja muuta tukea

Seurakunnan diakonia palvelee ajanvarauksella. Soita päivystysnumeroon, puh. 050 838 9371 ja jätä vastaajaan yhteystietosi. Otamme sinuun yhteyttä mahdollisimman pian.

Tästä voit lukea Kirkkonummen kunnan psykologien vinkit muuttuneeseen lapsiperhearkeen.