Koululaisten leirit

1-3 lk SYYSLOMALEIRI VEIKKOLAN SEURAKUNTAKODILLA JA MASALAN KIRKOLLA

15.-19.10. klo 9-15

Lähde mukaan iloiseen syyslomaleireilyyn. Päiväleirillä voit luoda, leikkiä, liikkua sisällä tai ulkona, musisoida, pelata, askarrella ja viettää rennosti aikaa yhdessä muiden leiriläisten kanssa.

Toiminta on maksuton.

Päiväleirillä tarjotaan aamupala, lounas ja välipala. Koululaisella on mahdollisuus erikseen sovittaessa tulla kerhotilaan jo klo 8 ja lähteä klo 16 siitä erikseen sovittaessa. Ohjattu toiminta on klo 9-15.

Hakuaika 3.9. – 7.10. Hae tästä linkistä. Leiripaikasta ilmoitetaan sähköpostilla. Peruutus viimeistään 8.10.2018.

Kysy lisää lastenohjaajat Hanna-Marja Salonoja ja Minna Blanck

 

 

Tenavaleiri Räfsö 5.- 7.6.

Räfsön leirikylässä pidettävälle leirille ovat tervetulleita 7–10-vuotiaat. Toimintaa riittää sekä sisällä että ulkona. Majoitus noin kuuden hengen mökeissä. Lähdemme leirille aamulla yhdeksän tienoilla ja palaamme viimeisenä leiripäivänä kuuden maissa. Hinta 70 €.

 

Varhaisnuortenpurjehdus storbåteilla 26- 30.6.

Tämä saaristossa toteutuva leiri on tarkoitettu 11–14-vuotiaille tytöille ja pojille. Purjehdus tapahtuu Saaristomerellä. Yöpymiset ja ruokailut tapahtuvat saarissa, teltat ja trangiat ovat mukana järjestäjän puolesta. Leirillä opetellaan purjehtimaan perinnepurjeveneellä ja vietetään aikaa saaristossa monenlaisen ohjelman merkeissä. Mukaan mahtuu 20 osallistujaa. Aikaisempaa purjehduskokemusta ei tarvitse olla.

Hinta 120 €.

Optimistijolla- ja kevytveneleiri Räfsö 18.- 22.7.

Purjehduksesta kiinnostuneille 8–18-vuotiaille pojille ja tytöille tarkoitettu leiri, joka järjestetään Räfsön leirikylässä. Aikaisempaa purjehduskokemusta ei tarvitse olla. Tällä leirillä voi opetella purjehtimaan optarilla, zoomilla tai topperilla – tai harjoittaa jo oppimiaan taitoja. Leiri järjestetään yhteistyössä Kantvikin purjehtijoiden kanssa. Päivät olemme vesillä, iltaisin järjestetään muuta yhteistä toimintaa. Hinta 130 €.

 

Tenavaleiri Räfsö 15.- 16.9.

Räfsön leirikylässä pidettävälle leirille ovat tervetulleita 7–10-vuotiaat. Toimintaa riittää sekä sisällä että ulkona. Majoitus noin kuuden hengen mökeissä. Lähdemme leirille aamulla yhdeksän tienoilla ja palaamme viimeisenä leiripäivänä kuuden maissa. Hinta 60 €.

 

Hakuaika on 12.- 29.3. Seuraavan linkin kautta voit hakea leireille.