Joululahjakeräys

Joululahjakeräyksen avulla autat vähävaraisia lapsia ja perheita. Lahjojen saajia on ympäri Kirkkonummea: Kantvikissa, keskustassa, Masalassa ja Veikkolassa.

Vuoden 2020 joululahjakeräys Kirkkonummen Citymarketissa ja Prismassa:

•  pe 20.11. klo 16-20
  •  la 21.11. klo 10-14

Joululahjatoiveet

Voit tulla keräyksen aikana noutamaan joulupuusta lapsen joululahjatoiveen ja kaupasta tullessasi palauttaa hankkimasi lahjan keräyspisteelle. Lahjatoiveet on alle 50€ suuruisia, pääasiassa leluja ja vaatteita, hygieniatuotteita sekä lahjakortteja.

Muut jouluherkut ja lahjakortit

Voit myös ilahduttaa perheitä ostamalla lahjakortteja, huoneenlämmössä säilyviä jouluisia herkkuja tai hygieniatuotteita.

Yhteistyöstä kiittäen

Kiitos Sinulle, joka osallistut tavalla tai toisella joulumieltä tuovaan keräykseen. Keräys on yhteistyössä LC Kirkkonummi/Kyrkslätt -Nice ry:n kanssa toteutettu. Joululahjat ja muun avun toimittaa perille seurakunnan diakoniatyö.

Kuvassa joululahjoja, joita on lahjoitettu vähävaraisten lasten joululahjakeräykseen: leluja ja vaatteita.

Masalan alue ja itäinen Kirkkonummi

vt. diakoniatyöntekijä, lastenohjaaja